Tresan ısırgan otlu şampuan ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Tresan ısırgan otlu şampuan ne işe yarar?
  2. Isırgan otlu şampuan saç çıkarır mi?
  3. Isırgan otu saç gürleştirir mi?
  4. Taze ısırgan otu saça nasıl uygulanır?

Tresan ısırgan otlu şampuan ne işe yarar?

Kozmetik sektöründe çok bilinen Tresan markası da içeriğinde ısırgan otu bulunan bir şampuan çıkardı. Isırgan özünden gelen doğal güzelliği formüle eden bu saç bakım ürünü, dolgun ve ışıltılı saçlara kavuşmanızı sağlıyor sloganı ile gündem olan Tresan şampuan, alerjileri tedavi etmek ve rahatlatmak için birebirdir.

Isırgan otlu şampuan saç çıkarır mi?

Saç bakım uzmanlarının aktardıklarına göre ısırgan otunun faydalarından en büyüğü dökülmüş saçların yeniden çıkmasını sağlamasıdır. Yani ısırgan otu saç çıkarır mı sorusunun cevabı evettir. Yapılan klinik testlerinde de anlaşılan bu etkisi, ısırgan otunun saç köklerini ve hücreleri uyarıcı olmasından dolayıdır.

Isırgan otu saç gürleştirir mi?

Isırgan Otu Suyu Saça Faydaları Nelerdir? Saç tellerini kalınlaştırır, güçlendirir ve saç dökülmesini en aza indirger. Saç köklerini besleyerek gürleşmesini sağlar.

Taze ısırgan otu saça nasıl uygulanır?

Bir tutam ısırgan otu, bir tutam defne yaprağı, 500 gram zeytinyağı ve bir tatlı kaşığı çörek otunu 30 dakika kısık ateşte benmari usulü kaynatın. Bir gece bekletip süzdükten sonra, cam bir kavanozun içine koyun. Haftada iki kez saç diplerinize bu karışımı yedirin. Üç saat beklettikten sonra saçlarınızı yıkayın.