Tekirdağ Bilgisayar Mühendisliği nerede?

İçindekiler:

  1. Tekirdağ Bilgisayar Mühendisliği nerede?
  2. Tekirdag da okunur mu?
  3. Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi hazırlık var mı?
  4. Selçuk Üniversitesi hazırlık var mı?

Tekirdağ Bilgisayar Mühendisliği nerede?

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi , Devlet , Bilgisayar Mühendisliği Bölümü , Çorlu Mühendislik Fakültesi bünyesinde yer alan bir bölümüdür. Üniversite Tekirdağ ilimizde yer almaktadır. Üniversitenin Bilgisayar Mühendisliği Bölümü kontenjanı 60+2 kişidir.

Tekirdag da okunur mu?

Tekirdağ'da sadece bir üniversite vardır, o da Namık Kemal Üniversitesidir. Bu üniversite de devlet üniversitesidir. Bünyesinde çeşitli ilçelerinde olmak üzere birçok fakülte ve meslek yüksek okulu, örgün ve ikinci öğretim programları vardır. Tekirdağ merkezde bulunan kampüsü oldukça geniş ve yeşil alana sahiptir.

Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi hazırlık var mı?

Müfredatta yer alan dersler uygulama ile desteklenmektedir. ... Bu öğrencilerimiz iki yarıyıllık bilimsel hazırlık sonrası mühendislik müfredatına başlatılmaktadırlar.

Selçuk Üniversitesi hazırlık var mı?

Yabancı Diller Yüksekokulu Hazırlık sınıflarında İngilizce,Almanca,Fransızca, Rusça ve Arapça dilleri öğretilmektedir. ... Mezuniyet Şartları: Yabancı Diller Bölümü öğrencileri bir yıllık hazırlık programını tamamladıktan sonra kayıtlı oldukları lisans programına devam etmektedir.