Mental up ücretsiz mi?

İçindekiler:

  1. Mental up ücretsiz mi?
  2. Mental up nedir ne işe yarar?
  3. MentalUP aile paketi nedir?
  4. MentalUP hangi ülkenin?
  5. MentalUP nasıl bir uygulama?
  6. MentalUP kim yaptı?
  7. Türk Telekom MentalUP nedir?
  8. Türk Telekom MentalUP aktivasyon kodu nasıl alınır?

Mental up ücretsiz mi?

MentalUP'ın Faydaları Bilgi: Dilerseniz MentalUP'ı hiçbir ücret ödemeden (bedava) kullanabilirsiniz fakat ücretsiz versiyonda, çocuğunuzun gelişimini destekleyen bir takım özellikler, motivasyon artırıcı ödüller ve performans takip raporları kapalıdır.

Mental up nedir ne işe yarar?

MentalUP, çocukların zihinsel ve fiziksel becerilerini geliştirmeye yönelik özel egzersizler içeren, oyunlaştırılmış eğitim platformudur. İçerisinde dikkat, hafıza, mantık, görsel, sözel ve daha birçok kategoride 120'den fazla eğitici zeka oyunu var. ... MentalUP 4 yaş ve üzeri tüm çocuklar için uygundur.

MentalUP aile paketi nedir?

MentalUP Aile Paketi; tek bir hesap altında 3 farklı kullanıcıya kadar profil oluşturma imkanı sunan bir özelliktir. Mevcut hesabınıza yeni bir profil eklediğinizde günlük çalışma planlarınız ve performans raporlarınız karışmaz, her bir kullanıcı kendisine özel hazırlanmış içeriklere erişmiş olur.

MentalUP hangi ülkenin?

MentalUP Hakkında Pedagojik ürün sertifikasına sahiptir. TÜBİTAK ve Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından desteklenmektedir. Akademisyenler, çocuk gelişim uzmanları ve uzman oyun tasarımcıları tarafından İstanbul'da geliştirilmiş; tamamen yerli bir uygulamadır.

MentalUP nasıl bir uygulama?

“en iyi eğitsel oyun” sloganıyla faaliyet gösteren, aylık, 3 aylık, yıllık paketleri olan, zihin geliştirivi interaktif oyunları sunan aplikasyonun adı. bilimsel ve eğlenceli egzersiz/oyunlarla çocukların potansiyellerini geliştirmeye yarayan cross platform(web, ios, android) bir uygulama. ...

MentalUP kim yaptı?

MentalUP Hakkında TÜBİTAK ve Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından desteklenmektedir. Akademisyenler, çocuk gelişim uzmanları ve uzman oyun tasarımcıları tarafından İstanbul'da geliştirilmiş; tamamen yerli bir uygulamadır.

Türk Telekom MentalUP nedir?

Çocuklar için beyin egzersizi uygulaması MentalUP; çocukların hafıza, dikkat, odaklanma, görsel zeka ve sözel zeka gibi zihinsel becerilerini geliştirip potansiyellerini keşfetmesine yardımcı olmak için tasarlanmış bilimsel beyin egzersizi uygulamasıdır.

Türk Telekom MentalUP aktivasyon kodu nasıl alınır?

MentalUP Aktivasyon Kodu Nedir?
  1. MentalUP hesabınıza giriş yapın ve sağ üst köşedeki avatar ikonuna tıklayın.
  2. Açılan menüden Aktivasyon Girişi'ne tıklayın.
  3. Aktivasyon kodunuzu, buradaki boşluğa girdikten sonra, Aktif Et butonuna tıklayın.