Efe kart nedir?

İçindekiler:

  1. Efe kart nedir?
  2. Efe Tur izmit istanbul kaç para?
  3. Efe Turizm nerenin?
  4. Efe Tur kime ait?
  5. Efe Tur mu metro mu?
  6. Efe Tur izmit Ankara kaç saat?
  7. Levent Birant kimdir?
  8. Efe Tur nereli?
  9. Halit Bıçak kim?
  10. Efe Tur satıldı mı?

Efe kart nedir?

Efes Selçuk'ta ikamet eden çevreye duyarlı 18 yaş üstü her vatandışımızın sahip olabileceği bu kart; hem geri dönüşüm atıkları biriktirip karşılığında puan kazanacağı hem de Efes Selçuk Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın belirli bir limit dahilinde ...

Efe Tur izmit istanbul kaç para?

En Ucuz İzmit (Kocaeli) - İstanbul Otobüs Seferlerinin Bilet Fiyatları
Otobüs FirmasıBilet FiyatlarıOrtalama Sefer Süresi
Efe Tur40,00 TL1 Saat 51 Dakika
Anadolu Ulaşım40,00 TL2 Saat
Metro Turizm40,00 TL2 Saat 33 Dakika
Pamukkale Turizm40,00 TL1 Saat 52 Dakika
5 satır daha

Efe Turizm nerenin?

Genel merkezi Kocaeli'nde bulunan Efe Tur, 130 adet bilet satış ofisi ve 120 araçlık filosu ile günde ortalama 10.000 yolcu taşımaktadır.

Efe Tur kime ait?

Efe Tur Kocaeli firması sahibi kimdir: İzmitli Efe ailesi, 2012 yılında Efe Tur'u sattı. Alper Birant ve Halit Bıçak tarafından satın alınan Efe Tur, bu iki ailenin kontrolünde 10 yıldan beri hizmet veriyor.

Efe Tur mu metro mu?

Genç Tur Firması'nın Asya Tur adında bir şirket kurup Asya Tur adıyla İzmit- İstanbul arasında yolcu taşımaya hazırlandığı ve izin almaya çalıştığı bu günlerde EFE TUR karşı atağa geçerek METRO TURİZM ile anlaşarak birleştiler.

Efe Tur izmit Ankara kaç saat?

En Çok Tercih Edilen Ankara - Kocaeli (İzmit) Otobüs Seferlerinin Bilet Fiyatları
Otobüs FirmasıAnkara Kocaeli (İzmit) Bilet FiyatlarıOrtalama Sefer Süresi
Efetur100 TL4 sa 48 dk
Has Turizm A.Ş.80 TL4 sa 48 dk
Ben Turizm80 TL4 sa 48 dk
Süha Turizm80 TL4 sa 48 dk
2 satır daha

Levent Birant kimdir?

Erken yaşta iş hayatına atılan Levent Birant'ın ilk deneyimi muavinlikti. Ofisboy olarak çalıştığı şirketi satın alan Birant'ın şehir içi taşımacılıktaki başarısı, FORTUNE Dergisi'nin ilk 500 firması arasına girmesiyle devam etti.

Efe Tur nereli?

Kocaelispor'un da sponsoru olan Efe Tur firmasının sahibi, Nurten Hanım ile evli ve Serap, Zeynep, Büşra, Seval ve Esra isimli 5 kız babası idi. Efe Tur firması Kocaeli ilinin firmasıdır.

Halit Bıçak kim?

Kocaeli'nin önde gelen otobüs firmalarından Efe Tur'un sahibi Halit Bıçak (60) geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ani ölümüyle sevenlerini yasa boğan Bıçak aynı zamanda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun oğlu Harun Karaosmanoğlu'nun da kayınpederiydi.

Efe Tur satıldı mı?

Efe Tur, Kocaeli'de çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen, merhum Mehmet Sadık Efe tarafından kurulmuştu. İzmitli Efe ailesi, 2012 yılında Efe Tur'u sattı. Alper Birant ve Halit Bıçak tarafından satın alınan Efe Tur, bu iki ailenin kontrolünde 10 yıldan beri hizmet veriyor.