Driclor koltuk altı Rolonu nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Driclor koltuk altı Rolonu nasıl kullanılır?
  2. Driclor ne kadar kullanılmalı?
  3. Yüz terlemesini önlemek için ne yapmalı?
  4. Driclor el için kullanılır mı?
  5. Driclor yuze surulur mu?
  6. Driclor ilaç nedir?
  7. Neden yüzümden çok terliyorum?
  8. Yüzde terleme neden olur?

Driclor koltuk altı Rolonu nasıl kullanılır?

· Başlangıçta günde bir kez, gece yatmadan önce ince bir tabaka halinde sürünüz. Geleneksel antiperspirantlar gibi birkaç kat üst üste sürmeyiniz, tek bir film tabaka yeterlidir. · Sabah uygulama yapılan bölgeyi yıkayınız. İsterseniz günlük deodorantınızı kullanmaya devam edebilirsiniz.

Driclor ne kadar kullanılmalı?

İsterseniz günlük deodorantınızı kullanmaya devam edebilirsiniz. Aşırı terleme azalmaya başladığında uygulamayı haftada 1 veya 2 güne düşürebilirsiniz. Kullanımdan 1-2 hafta sonra terlemede önemli ölçüde azalma gözlemleyebilir ve kullanım sıklığını azaltabilirsiniz. 2 hafta sonunda terlemeyi – oranında azaltır.

Yüz terlemesini önlemek için ne yapmalı?

Yüz terlemesi şiddetli değilse terleme önleyici krem, losyon, sabun, jel vb ürünler her gün özellikle akşamları yüze (göz, ağız, burun hariç) uygulanarak terleme hafifletilebilir. Bu ürünlerde bulunan aluminyum klorid ter bezi kanalını tıkayarak terin dışarıya çıkışını önler.

Driclor el için kullanılır mı?

Driclor - Aşırı Terleme Önlenebilir. Driclor, koltuk altı ile el ve ayaklarda aşırı terlemeyi önlemeye yardımcı olur.

Driclor yuze surulur mu?

Mevcut ter önleyici miktarı arttığı için, gözeneklere daha etkin nüfuz eder. Bu, ter bezlerine terlemeyi azaltmaları veya durdurmaları için sinyal gönderir. Etkinliğini artırmak ve tahrişten kaçınmak için tamamen kuru cilde uygulayın.

Driclor ilaç nedir?

Driclor Nedir? Driclor aşırı terlemeyi önlemeye yardımcı olmak için karşı özel olarak geliştirilmiş etkili bir roll on antiperspiranttır. Driclor aşırı terleme (hiperhidroz) görülen ve normal koşullarda dahi aşırı terleyen insanlar için kullanılabilir. Mutlaka deodorant değil, terleme önleyici kullanın.

Neden yüzümden çok terliyorum?

Vücutta ne kadar fazla yağ varsa, yüzde terleme de o kadar fazla olacaktır. Elbette genetik özellikler yine bireyden bireye durumun farklı olmasına yol açabilir. Yüzde aşırı terlemenin sebeplerinden bir diğeri koşmak veya ağırlık kaldırmak gibi aktivitelerin vücudu aşırı ısıtmasıdır.

Yüzde terleme neden olur?

Aşırı terlemenin altında yatan nedenler kaygı, öfke, utanmak, sıkılmak gibi psikolojik nedenlerle olduğu gibi, menopoz başlangıcı, böbrek üstü bezi hastalıkları, obezite, kanser ilaçları ya da çeşitli tedaviler için kullanılan kimi ilaçların yan etkisi olarak da ortaya çıkabilmektedir.