Delta servis ne kadar sürer?

İçindekiler:

  1. Delta servis ne kadar sürer?
  2. Viomi hangi garanti?
  3. Delta Servise telefon nasıl gönderilir?
  4. 20 is günü doldu ne yapmalıyım?
  5. Telefonda Türkiye garantili ne demek?
  6. Türkiye garantili mi ithalatçı garantili mi?
  7. Genpa Teknik Servis hangi cihazlara bakıyor?
  8. Arıza Bildirim Formu nedir?
  9. 20 iş gününe cumartesi dahil mi?
  10. Telefonum Xiaomi Türkiye garantili mi?

Delta servis ne kadar sürer?

Ortalama 3 iş günü servis süresi bulunan Delta servis için hızlı hizmet de oldukça önemli bir konudur.

Viomi hangi garanti?

Ürün 2 yıl garantilidir. Bu cevap faydalı mı? Viomi markası Xiaomi nin alt markasıdır. Bu nedenle asıl garanti Xiaomi tarafından verilmektedir.

Delta Servise telefon nasıl gönderilir?

Arızalı olan telefonunuzu isterseniz satın almış olduğunuz bayi aracılığıyla ya da bizzat servisimize anlaşmalı olduğumuz kargo firmaları ile ücretsiz olarak yollayabilirsiniz. Cihazınızı satın aldığınız noktaya teslim ederken teslim tutanağı doldurmayı ve kopyasını saklamayı unutmayınız.

20 is günü doldu ne yapmalıyım?

20 işgününü kapsayan süre içinde yetkili servis tarafından tamir edilemeyen, tamir edilmesine karşın garanti süresi içerisinde tekrar bozulan veya tamir edilmesinin mümkün olmadığı bildirilen ürünler için de tüketiciler, şunları talep edebiliyor: Malın bedelinin iadesinin istenmesi, ayıp/ bozuk kısım oranında malın ...

Telefonda Türkiye garantili ne demek?

Herhangi bir elektronik cihazı veya akıllı telefonu satın alırken Türkiye Garantili veya Distribütör Garantili ifadesini görüyorsanız, bu satıcı firmanın Türkiye'de resmi olarak faaliyet gösterdiği ve ürüne garanti sunduğu anlamına geliyor.

Türkiye garantili mi ithalatçı garantili mi?

İthalatçı garantili ve Türkiye garantili arasındaki temel fark, firmanın kendi imkanları ile Türkiye'ye getirdiği ürünleri kendi teknik servis olanaklarında garantilemesidir. Alınan ürünü firmanın kendi servisinde garanti etmesi anlamına gelmektedir.

Genpa Teknik Servis hangi cihazlara bakıyor?

iPhone, iPad, Air pods, Apple Watch, Turkcell T Serisi, Turkcell Kopilot, Alcatel, Genpa ithalatı olan Tukcell ZTE Vınn, Meizu, Xiaomi, Cellular line, Infinix ve Realme ürünlerinin yetkili servis hizmetleri; 15 yıllık bilgi birikimine sahip "Çağrı Merkezi Departmanından da yoğun destek alınarak toplam müşteri ...

Arıza Bildirim Formu nedir?

Arıza Bildirim Formu Teknik Servis ve Bilgi İşlem tarafından tespit edilen arızalı ekipmanı bu formları doldurup arızalarının giderilmesi için, ilgili birim sorumlusuna teslim edilen formlardır.

20 iş gününe cumartesi dahil mi?

Devlet memurları, kamu kurum ve kuruluşları, bankalar için sadece hafta içi günler (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri) iş günü sayılır. Hafta sonu (Cumartesi ve Pazar) günleri ise iş günü sayılmaz.

Telefonum Xiaomi Türkiye garantili mi?

Özel bandrol üzerinde “Xiaomi Türkiye Garantili EVOFONE” yazısı bulunuyor. Ayrıca cihazı açtığınızda aynı çıkartmaya sahip bir garanti belgesi ve GENPA logolu bir diğer teknik servis bilgilendirme notu çıkıyor. Tüm bunlar cihazınızın Türkiye garantili resmi ürünler olduğunu gösteriyor.