Game of Thrones Daenerys kim oynuyor?

İçindekiler:

  1. Game of Thrones Daenerys kim oynuyor?
  2. Khaleesi yi kim oynuyor?
  3. Game of Thrones ejderha annesi kim?
  4. Khaleesi dublörü kim?
  5. Kit aktör boyu kaç?
  6. Game of Thrones Khaleesi Jon Snow kardeş mi?
  7. Game of Thrones ejderha nereye gitti?

Game of Thrones Daenerys kim oynuyor?

Dünya çapında üne kavuşmasını sağlayan rolü ise HBO'nun 2011 yılında başlayan Game of Thrones dizisindeki Daenerys Targaryen karakteridir. GoT dizisi dışında Emilia Clarke'ın rol aldığı bazı dizi ve filmler Dom Hemingway, Triassic Attack ve Terminatör: Genisys'tir.

Khaleesi yi kim oynuyor?

doğumlu Emilia Clarke ilk kez Doktorlar (2009) adlı bir diziyle adını duyurdu. Şöhreti ise ülkemizde de ilgiyle takip edilen Taht Oyunları dizisiyle yakaladı.

Game of Thrones ejderha annesi kim?

Game of Thrones'un yayın süresi boyunca Daenerys Targaryen'i Emilia Clarke canlandırdı ama aslen Ejderhaların Annesi'ni oynamak için seçilen oyuncu Tamzin Merchant'tı İngiliz oyuncu Emilia Clarke, Game of Thrones'un 8 sezonu boyunca Daenerys Targaryen rolünü canlandırdı ama rol için ilk seçilen isim o değildi.

Khaleesi dublörü kim?

Aslında Daenerys Targaryen karakterini canlandıran Emilia'nın dizideki cesur sahnelerinde ekrana gelen o değil... İşte 2011'den beri yayınlanan ve kelimenin tam anlamıyla seyircinin gönlünde taht kuran dizinin yıldız oyuncusu Emilia'nın kendisine tıpatıp benzeyen dublörü Rosie Mac.

Kit aktör boyu kaç?

1,73 m Kit Harington/Boy

Game of Thrones Khaleesi Jon Snow kardeş mi?

Daenerys'in kardeşi Rhaegar Targaryen ve Ned Stark'ın kardeşi Lyanna Stark'ın gizlice evlendiği ve bir de dünyaya erkek çocuk getirdikleri ortaya çıktı. ... Aegon Targaryen'de Jon Snow... JON SNOW VE DAENERYS KARDEŞ Mİ? Jon Snow ve Daenerys kardeş değil.

Game of Thrones ejderha nereye gitti?

Game of Thrones finalinde Daenerys gerçek evine dönüyor Yorum videosunda Drogon'un Daenerys'i gerçek evine yani Volantis'e götürdüğü kaydediliyor. Dar Deniz'in ilk özgür şehirlerinden biri olan Volantis, Valyrian İmparatorluğu'na da ev sahipliği yapıyor. Ejderhaların ortaya çıkıp ehlileştirildiği yer de burası.