Manisa Celal Bayar Üniversitesi Uzaktan eğitim nasıl olacak?

İçindekiler:

  1. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Uzaktan eğitim nasıl olacak?
  2. Teams nasıl girilir CBÜ?
  3. Manisa UBS nasıl girilir?
  4. Uzaktan eğitim ücretli ne demek?
  5. Açık öğretim dersleri nasıl oluyor?

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Uzaktan eğitim nasıl olacak?

Uzaktan eğitimin nasıl uygulanacağıyla ilgili Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, ilk dersi online olarak gerçekleştirdi. ... Öğrenciler online olarak derse iştirak edebilecek hocalarına soru sorma ve uygulamalı derslerde bilgisayarları üzerinden çalışma imkanı bulacaklar.

Teams nasıl girilir CBÜ?

kimlik numaranızla giriş yapamıyorsanız, Parolanızı bu formu doldurarak sms olarak alabilirsiniz ancak etkin olması yarım saati bulabilir. Hesap adınız: Üniversite kaydınız 2014 ve sonrası ise öğrenciNumaranız@ogr.cbu.edu.tr şeklindedir. Üniversite kaydınız 2013 ve öncesi ise adsoyad@ogr.cbu.edu.tr şeklindedir.

Manisa UBS nasıl girilir?

E-postanıza gönderilen 5 haneli işlem kodunu 'İşlem kodu' sahasına giriniz. 'Şifre Gönder'e tıklayınız. E-postanızdaki gelen kutusunda e-posta'yi goremiyorsaniz spam ve junk kutularınıda kontrol ediniz. Sistemde kayıtlı olan mail adresinize gönderilen kullanıcı adı ve şifrenizi kullanarak giriş yapınız.

Uzaktan eğitim ücretli ne demek?

Zaman ve mekandan tamamen bağımsız yapılan bir eğitim türüdür. *Uzaktan öğretim harç ücreti ikinci öğretim (Gece) ücretiyle aynıdır. Fakat ilave olarak teknik altyapının kurulumunda kullanılan materyal ücreti alınmaktadır. Materyal ücreti ise harç ücretini geçmemektedir.

Açık öğretim dersleri nasıl oluyor?

Açıköğretim, alışılmış geleneksel eğitim tarzından farklı olarak, kampüse gelme zorunluluğunun olmadığı, derslerin bilgisayar vasıtasıyla tamamen sanal ortamda işlendiği, katılımcının istediği zaman bunları tekrar tekrar izleyebileceği eğitiminin adıdır. public Öğrenci merkezlidir. public Fırsat eşitliği sunar.