Huawei iOS 14 tema nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Huawei iOS 14 tema nasıl yapılır?
  2. Huawei tema nasıl değiştirilir?
  3. Huawei koyu tema nasıl yapılır?
  4. iOS 14 Widget Nasıl Yapılır?

Huawei iOS 14 tema nasıl yapılır?

İlk önce HUAWEI ve HONOR imzalı akıllı telefonunuzun EMUI 10 arayüz sürümü olması gerekiyor. Daha sonra buradaki alan üzerinden temayı indirebilirsiniz. Kurma işleminin tamamlanmasının ardından cihazınızı yeniden başlatın ve IOS 14 Based Teması'nı dilediğiniz gibi akıllı telefonunuzda kullanın!

Huawei tema nasıl değiştirilir?

HUAWEI Temalar nasıl kullanılır?
  1. Yeni bir tema uygulamak için Temalar uygulamasını açın, tercih ettiğiniz temaya dokunun ve SATIN AL ()/Ücretsiz indir düğmesine dokunun. ...
  2. İndirdiğiniz bir temayı uygulamak için Temalar > Ben > Temalar bölümüne gidin, tercih ettiğiniz temaya dokunun, ardından Uygula düğmesine dokunun.

Huawei koyu tema nasıl yapılır?

Koyu tema veya rengi ters çevirme özelliklerini kullanarak ekranınızı koyu arka plana değiştirebilirsiniz....Koyu temayı etkinleştirin
  1. Cihazınızın Ayarlar uygulamasını açın.
  2. Erişilebilirlik'e dokunun.
  3. Ekran bölümünün altında Koyu tema'yı açın.

iOS 14 Widget Nasıl Yapılır?

Adım #1: Ana ekran düzenleme kısmı aktif olana kadar, ana ekranınızda bulunan ikonlardan birine basılı tutun. Adım #2: Sol üst köşedeki artı simgesine basın. Adım #3: Artık mevcut Widget'ları görebilirsiniz. Adım #4: Ana ekranınızda görmek istediğiniz Widget'ları dilediğiniz gibi sürükleyebilirsiniz.