Sosyal lig nedir nasıl oynanır?

İçindekiler:

  1. Sosyal lig nedir nasıl oynanır?
  2. PO sosyal Lig ücretli mi?
  3. PO sosyal lig ne kazandırıyor?
  4. Sosyal ligde hafta birincisi hangi rozeti kazanır?
  5. Sosyal lig puanlama nasil?
  6. Positive Puan kaç lira?
  7. Sosyal lig yakıt nasıl alınır?
  8. Sosyal lig yakıt ödülü nasıl alınır?
  9. Sosyal ligde asist yapan kaleci kac puan alir?
  10. Fantezi Lig nedir?
  11. Petrol Ofisi kaç puan kaç TL?
  12. 1 pozitif puan kaç lira?
  13. Futbol puanlama nasıl yapılır?
  14. Petrol Ofisi nerenin takımı?
  15. Positive puan ne kadar?
  16. Petrol Ofisi ne zaman kime satıldı?
  17. Maximum Öde Geç nasıl yapılır?
  18. Petrol Ofisi Mobil Öde Geç nedir?

Sosyal lig nedir nasıl oynanır?

Nasıl Oynanır? Sosyal Lig klasik fantezi futbol oyunları ile aynı prensipte çalışır. Öncelikle oyuncu kendisine verilen bütçe dahilinde bir kadro oluşturur. Sonrasında ise seçilen futbolcuların her hafta gerçek maçlardaki istatistiklerine göre aldığı puanlar ile oyuncunun kurduğu takımın puanı ortaya çıkar.

PO sosyal Lig ücretli mi?

Petrol Ofisi istasyonlarından ücretsiz olarak alınabilen bir Positive Card aktifleştirilip oyundaki hesaba tanımlanması 5.000.000 € ek bütçe kazandırır.

PO sosyal lig ne kazandırıyor?

  • Petrol Ofisi Sosyal Lig kullanıcılarına sezon boyunca 1.500.000 TL yakıt ödülü hediye!
  • Her hafta 100 kişiye Petrol Ofisi'nden 300 TL değerinde akaryakıt!
  • Haftanın şampiyonuna 1 adet Samsung S20 Plus cep telefonu!
  • Petrol Ofisi Positive Card.

Sosyal ligde hafta birincisi hangi rozeti kazanır?

Kullanıcılar yazarların oluşturduğu takımları inceleyerek favori yazarını seçecek, seçtiği spor yazarı o hafta birinci olursa Devler Ligi Rozeti kazanabilecek.

Sosyal lig puanlama nasil?

Kadrodaki oyuncular aşağıdaki şekilde puanlandırılır. * Takımı gol yemeyen oyuncu puanları 60 dakika oyunda kalma şartı gerektirir. ** Bir futbolcu hem "Oynayan her oyuncu" (2) hem de "60 dakikadan fazla oynayan her oyuncu" (4) puanını almaz. 60 dakikadan az oynarsa 2 puan alır. 60 dakikadan fazla oynarsa 4 puan alır.

Positive Puan kaç lira?

Positive Card ile yapılacak Akaryakıt ve PO/gaz alımları karşılığında puan kazanılmaktadır. Kazandığım Positive puanları nasıl kullanabilirim ? Kazandığınız Positive puanları 1TL ve katları olarak market POS'larımızda akaryakıt veya otogaz alırken kullanabilirsiniz.

Sosyal lig yakıt nasıl alınır?

2. Sisteme Positive Card tanımlaması yapmamış olan kullanıcılar 2. ve 101. sıra aralığında yer aldıkları haftadan bir sonra gelen hafta içerisinde (14 gün içerisinde) Positive Card tanımlama işlemlerini yaparlarsa yakıt hediyesini almaya hak kazanırlar.

Sosyal lig yakıt ödülü nasıl alınır?

2. Sisteme Positive Card tanımlaması yapmamış olan kullanıcılar 2. ve 101. sıra aralığında yer aldıkları haftadan bir sonra gelen hafta içerisinde (14 gün içerisinde) Positive Card tanımlama işlemlerini yaparlarsa yakıt hediyesini almaya hak kazanırlar.

Sosyal ligde asist yapan kaleci kac puan alir?

Puanlama Sistemi
AÇIKLAMAPUAN
Asist yapan defans oyuncusu asist başına4
Asist yapan kaleci asist başına8
Sarı kart gören oyuncu-1
Kırmızı kart ya da çift sarı kart gören oyuncu-4
25 satır daha

Fantezi Lig nedir?

Fantezi Futbol Passo Nedir? Kullanıcılar belirli bir bütçeyle Spor Toto Süper Lig takımlarının futbolcularından kendilerine özel bir takım oluşturuyor. Futbolcuların gerçek maç istatistiklerine göre aldıkları puanlarla takımlar her hafta sonunda sıralamaya giriyor.

Petrol Ofisi kaç puan kaç TL?

Kazandığım Positive puanları nasıl kullanabilirim ? Kazandığınız Positive puanları 1TL ve katları olarak market POS'larımızda akaryakıt veya otogaz alırken kullanabilirsiniz.

1 pozitif puan kaç lira?

Kazandığım Positive puanları nasıl kullanabilirim ? Kazandığınız Positive puanları 1TL ve katları olarak market POS'larımızda akaryakıt veya otogaz alırken kullanabilirsiniz.

Futbol puanlama nasıl yapılır?

Üç puanlı sistem, spor liglerinde ve grup turnuvalarında, özellikle de futbolda, uygulanan müsabakayı kazanan takıma 3 puanla ödüllendiren ancak kaybeden takıma puan vermeyen sistem. Yine bu sisteme göre, eğer müsabaka berabere tamamlanırsa her iki takım da birer puanla sahadan ayrılır.

Petrol Ofisi nerenin takımı?

Petrol Ofisi Spor Kulübü, 1954'te Ankara'da kurulmuş bir spor kulübüdür.

Positive puan ne kadar?

Puan nasıl kazanılmaktadır? Positive Card ile yapılacak Akaryakıt ve PO/gaz alımları karşılığında puan kazanılmaktadır. Kazandığım Positive puanları nasıl kullanabilirim ? Kazandığınız Positive puanları 1TL ve katları olarak market POS'larımızda akaryakıt veya otogaz alırken kullanabilirsiniz.

Petrol Ofisi ne zaman kime satıldı?

'de Petrol Ofisi'nin Cenevre merkezli Vitol şirketi tarafından OMV'de bulunan tüm hisselerinin 1,368 milyar € karşılığında satın alınacağı açıklandı.

Maximum Öde Geç nasıl yapılır?

- Maximum Mobil'e girerek Pazarama altında yer alan Araçta Ödeme menüsünü seçin ve Petrol Ofisi Öde Geç bölümüne girin. - Öde Geç aktivasyon bilgi ekranlarını takip edin. - Plakanızı girip başvurarak aktivasyonunuzu yapın. - Başvurunun alındığı bilgisi tarafınıza iletilecektir.

Petrol Ofisi Mobil Öde Geç nedir?

Petrol Ofisi Mobil ile, aracınızdan inmeden, temas etmeden ödeme yapmak çok kolay! Petrol Ofisi'nin yenilenen mobil uygulaması ile, tüm bankaların kredi kartlarını güvenli bir şekilde uygulamaya kaydederek, 1000'i aşkın Mobil Öde-Geç üyesi istasyonumuzda, kolayca ve güvenle mobil ödeme yapabilir.