Türk Telekom Sosyal medya paketi nasil yapilir?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom Sosyal medya paketi nasil yapilir?
  2. Selfy anlık mesajlaşma kampanyası nedir?
  3. Anlık mesajlaşma sınırsız 1 GB bonus nasıl kullanılır?
  4. Vodafone sınırsız Whatsapp nasıl yapılır?
  5. Türk Telekom anlık mesajlaşma AKN li nedir?

Türk Telekom Sosyal medya paketi nasil yapilir?

  1. Selfy Yeni Sosyal Kampanyası'na katılmak için hattından SELFY YENI SOSYAL yazıp 4545'e SMS gönderebilirsin. SMS ile kayıt olabileceğin gibi, müşteri hizmetlerini arayarak da talebini iletebilirsin.
  2. 12+12 fatura dönemi boyunca Türk Telekom faturalı tarifelerinde kalarak taahhütlü fiyatlardan yararlanabilirsin.

Selfy anlık mesajlaşma kampanyası nedir?

Hem yurt içinde hem de yurt dışında WhatsApp ve Bip'ten yazışmanın bedava olması, Selfy dünyasında coşkuyla karşılandı. Kampanyadan faydalanmak için önce Selfy'e üye olmalısın. “Ben çoktan Selfy'liyim!” diyorsan, faturalı veya faturasız hattından ANLIK MESAJLASMA yazıp 4545'e SMS gönder.

Anlık mesajlaşma sınırsız 1 GB bonus nasıl kullanılır?

Hem yurtiçinde hem yurtdışında doyasıya ücretsiz mesajlaşmak için UCRETSİZ yaz 5555'e gönder. Yurt içinde 1GB, yurtdışında aylık 20 MB'a kadar Whatsapp, Bip ve Wirofon internet kullanımlarını kapsar.

Vodafone sınırsız Whatsapp nasıl yapılır?

Vodafone yanımda uygulamasına girince hikayeler bölümünde sınırsız whatsapp konuşma seçeneğini göreceksiniz. Vodafone yanımda uygulamasındaki Whatsapp kampanyasına tıklayın. Ardından ekrana sayfa açılacak ve bu ekranda “ücretsiz al” yazısına tıklayın. Tekrar yeni bir sayfa gelince en altta “satın al” yazısına tıklayın.

Türk Telekom anlık mesajlaşma AKN li nedir?

Türk Telekom'lular Anlık Mesajlaşma iletişimlerinde de kazançlı! Hem yurtiçinde hem yurtdışında doyasıya ücretsiz mesajlaşmak için UCRETSİZ yaz 5555'e gönder. Yurt içinde 1GB, yurtdışında aylık 20 MB'a kadar Whatsapp, Bip ve Wirofon internet kullanımlarını kapsar.