Limonlu soğan suyu zayiflatir mı?

İçindekiler:

  1. Limonlu soğan suyu zayiflatir mı?
  2. Soğan suyunun içine limon sıkılır mı?
  3. Soğan diyeti nasıl yapılır?
  4. Soğan suyu ne kadar sürede adet söktürür?

Limonlu soğan suyu zayiflatir mı?

Soğan Suyu Zayıflatır Mı? Yüksek oranda antioksidan bileşenler içeren soğan suyu vücuttaki ödemin atılmasına yardımcı olur. Ayrıca toksin maddelerin atımını da kolaylaştırarak yağ yakımını hızlandırır. Özellikle aç karnına tüketilen soğan suyu metabolizma hızını arttırır ve kilo vermeyi destekleyici rol oynar.

Soğan suyunun içine limon sıkılır mı?

Soğanı doğrayın ve sıkılmış limon suyunu soğanın üzerine dökün. Karıştırın ve bu karışımı 30 dakika bekletin. Dilerseniz üzerine kara biber de dökebilirsiniz. Soğanın kokusu ve keskin tadı limon suyu tarafından nötrleştirilir.

Soğan diyeti nasıl yapılır?

1 adet iri beyaz soğan kabukları soyularak 4 parçaya ayrılır. Önceden kaynatılmış 200 ml (2 su bardağı) klorsuz suya eklenerek ağzı kapatılır ve kaynamaya bırakılır. 5 dakika kaynayan soğan yenmez ama suyu sabah ve akşam yemeklerden önce içilir. Bu uygulamaya 5 – 7 veya 15 gün devam edilir.

Soğan suyu ne kadar sürede adet söktürür?

Soğan suyundan en yüksek faydayı sağlamak için en az altı ayda bir 15 gün süre ile düzenli olarak uygulanırsa istenilen durum elde edinilebilir. Soğan suyu kürü 15 gün boyunca aynı saatler ve düzende uygulanırsa kürün uygulanmasından 3 ya da 4 gün sonra adeti söktürecektir.