Badem göz estetiği kaç TL?

İçindekiler:

  1. Badem göz estetiği kaç TL?
  2. Badem göz ameliyatı ne kadar kalıcı?
  3. Badem göz estetiği iz kalır mı?
  4. Bella Eyes nasıl yapılıyor?

Badem göz estetiği kaç TL?

Badem göz ameliyatı çekik göz yapısına sahip olmak isteyen kadın, erkek herkese yapılabilen hatta hemen hemen her yaş grubunu kapsayan bir operasyondur. Badem göz ameliyatı SGK kapsamı dışındadır ve fiyatları ortalama 1500 TL arası değişebilir.

Badem göz ameliyatı ne kadar kalıcı?

Merhaba, badem göz estetiği ortalama 5-6 yıl kalıcıdır, aşağı doğru bakan ve sarkan bir göz yapınız varsa maalesef sürekli yorgun ve baygın bir bakışınız olacaktır. Hafif yukarı doğru çekik gözler yüze çekici, genç ve estetik bir hava katar ve her kadının hayalidir.

Badem göz estetiği iz kalır mı?

Merhaba, Badem göz estetiği cerrahi bir işlemdir fakat cerrahi olmasına rağmen herhangi bir iz kalmaz. Öncelikle size lokal anestezi uyguluyoruz. Daha sonra gözlerin dış ve üst köşesinden minik bir kesi açıyoruz. Medikal ipleri açılan kesilerin içine yerleştirilerek göz kenarlarını yukarı doğru çekiyoruz.

Bella Eyes nasıl yapılıyor?

Bella Eyes ortalama 2 saat süren bir operasyonla uygulanmaktadır. Endoskopik teknikler ile saçlı deriden açılan 0,5 mm.lik minimal kesilerle operasyon gerçekleştiriliyor. Bu sayede görünür bir dikiş izi oluşmuyor. Açılan bu minimal kesilerden hem göz hem de kaş şekline müdahale edilebiliyor.