Kuru incir ile zeytinyağı karışımı ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Kuru incir ile zeytinyağı karışımı ne işe yarar?
  2. İncir zeytinyağı kürü nasıl saklanır?
  3. 7zeytin 1incir nedir?
  4. Zeytinyağı ve incir neye iyi gelir?
  5. Zeytinyağlı incir kürü kaç gün yapılır?
  6. 7 zeytin 1 incir nasıl kullanılıyor?

Kuru incir ile zeytinyağı karışımı ne işe yarar?

Kalsiyum ve fosfor içeren kuru incir, zeytinyağı kürü kemik ve diş sağlığını kuvvetlendiriyor. Özellikle menopoz döneminde kemik erimesine karşı koruyor. Tatlı ihtiyacını doğal yoldan karşılayan, metabolizma hızını yükselten kuru incir, zayıflamaya yardımcı oluyor.

İncir zeytinyağı kürü nasıl saklanır?

Işık, oksijen, sıcaklık, su ve nem, zeytinyağının kalitesini bozar. Bunları göz önünde bulundurarak zeytinyağı, ışık ve nem almayan kapaklı dolaplarda saklanmalıdır. Tercihen renkli cam şişede ve bulunduğu ortam sıcaklığı 15 derece civarında olacak şekilde korunmalıdır.

7zeytin 1incir nedir?

Birçok kişinin bildiği, bazılarının ise yeni duyduğu 7 zeytin 1 incir mucizesi, Kuran'da yer alan bir şifayı ifade etmektedir. Omega yağ asitlerin bakımından zengin olan zeytin, antioksidan meyve incirle beraber tüketildiğinde sağlık için eşsiz faydalar doğuracaktır.

Zeytinyağı ve incir neye iyi gelir?

B2 vitaminleri içeren kuru incir, zeytinyağı formülü hafızayı ve sinir sistemini güçlendiriyor. Mucizevi içeriğiyle kuru incir, kandaki kötü kolesterol seviyesinin düşmesine yardımcı oluyor. Kalsiyum ve fosfor içeren kuru incir, zeytinyağı kürü kemik ve diş sağlığını kuvvetlendiriyor.

Zeytinyağlı incir kürü kaç gün yapılır?

Zeytinyağlı İncir Kürü Nasıl Tüketilir? 1 gün boyunca kavanozda beklettiğiniz zeytinyağlı incir kürünü, sabah aç karnına bir tatlı kaşığını doldurarak tüketebilirsiniz. Hazırlamış olduğunuz kavanozdaki incirler ve zeytinyağı bitene kadar her gün tüketebilirsiniz.

7 zeytin 1 incir nasıl kullanılıyor?

Her sabah ve uykudan önce 7 adet zeytin ile 1 adet incir yemelisiniz. Vücudunuzun en verimli olduğu saatlerde, yani uykudan hemen sonra ve uykudan önceki zaman dilimlerini değerlendirmelisiniz. 21 gün boyunca bu kürü uyguladığınızda artık tartıya çıktığınızda rakamların eksildiğini görebilirsiniz.