E okul ek C2 Belgesi nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. E okul ek C2 Belgesi nasıl alınır?
  2. EK A belgesi nedir?
  3. Sözleşmeli öğretmenlik askerlik erteleyebilir mi?
  4. Üniversite askerlik tecili nasıl yapılır?

E okul ek C2 Belgesi nasıl alınır?

EK C 2 BELGESİ ( ASKERLİK TECİL BELGESİ ) Bunun için öğrenci numarasını girip, Öğrenci İşleri Menüsü altındaki EK.C2 seçeneğine basılır. Askerlik Şubesi alanına Belge hangi Askerlik Şubesine yazılıyor ise o Askerlik şubesinin adı yazılır. Belge Sayısı alanına Giden evrak defterinde bu belgeye verilecek sayı yazılır.

EK A belgesi nedir?

Askerlik yükümlülüğü bulunan öğretmenlerin asker öğretmen olarak başvurmaları için gerekli olan ek a belgesidir. ... Öğretmen Bildirim Çizelgesi Ek-a Belgesi dosyası, İdareciler için Dosya ve Dokümanlar bölümünde bulunmaktadır.

Sözleşmeli öğretmenlik askerlik erteleyebilir mi?

Sözleşmeli öğretmenler diledikleri takdirde askerliklerini sözleşme bitimine kadar erteleyebilirler. ... Aday öğretmenlerin askerlik erteleme talebi için bağlı bulundukları il ya da ilçe Milli Eğitim Müdürlüklerine başvuru yapmaları ve yazılı olarak taleplerini iletmeleri gerekmektedir.

Üniversite askerlik tecili nasıl yapılır?

Askerlik görevini çeşitli nedenlerle yapamayacak olan adaylar, tecil işlemi ile bir süre askerlik vazifelerini erteleyebiliyor. Tecil işlemi, e-devlet üzerinden ''Milli Savunma Bakanlığı Asal Yoklama Başvurusu" sayfasından gerçekleştiriliyor. Diğer yandan şubeye giderek de tecil işlemi yapılabiliyor.