Nesfit ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Nesfit ne işe yarar?
  2. Gevrek zayıflatır mı?
  3. Nesfit Kırmızı Meyveli ne işe yarar?
  4. Nesfit Kırmızı Meyveli içinde ne var?
  5. Kellogg's kırmızı meyveli nasıl kullanılır?

Nesfit ne işe yarar?

Nesfit ile Durma Devam Et” diyen yeni Tam Tahıllı Nesfit, doğal bir lif kaynağı ve besleyici bir tam tahıl olan yulafın yanı sıra, B vitamini, demir, magnezyum ve fosfor gibi vitamin ve mineralleri de içeren yapısıyla günlük almanız gereken besin değerlerini lezzetli ve pratik bir yolla almanıza destek oluyor.

Gevrek zayıflatır mı?

Örneğin tahıllı gevrekler daha uzun süre tok kalınmasına ve iştahın azaltılmasına yardımcı olur. Aynı zamanda şeker de bir karbonhidrattır. Ancak lifin aksine, kilo vermek açısından yararlı değildir.

Nesfit Kırmızı Meyveli ne işe yarar?

NESFIT® Kırmızı Meyveli tam tahıl ve pirinç gevreği, içeriğindeki tam yulaf ve B vitaminleri ile güne besleyici bir başlangıç yapmanı sağlıyor.

Nesfit Kırmızı Meyveli içinde ne var?

Tahıllar [tam buğday (%50), pirinç (%26,3), tam yulaf (%6)], şeker, kırmızı meyveli tahıl topları [tahıllar (tam yulaf (%1,9), buğday unu (%1,9), tam buğday unu (%0,5), pirinç unu (%0,2)], şeker, glukoz şurubu, bitkisel yağ (palm, kolza), dondurularak kurutulmuş kırmızı meyveler (%0,3) (ahududu tozu, ahududu ...

Kellogg's kırmızı meyveli nasıl kullanılır?

Tam tahıllı, demir ve lif kaynağı olan Special K, başta B vitaminleri ve folik asit olmak üzere 6 ayrı vitamin içerir. Düşük yağ oranına sahip Special K Kırmızı Meyveli'nin bir porsiyonu (40 gr) yalnızca 152 kaloridir. Bir porsiyon üzerine soğuk süt ilave edilerek kullanımı önerilir.