Dexday ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Dexday ne işe yarar?
  2. Dexplus Efervesan günde kaç kere kullanılır?
  3. Dexplus kaç saatte bir alınır?
  4. Dexday ilacı nasıl kullanılır?
  5. Dexplus 25 8 günde kaç defa kullanılır?
  6. Dexofen 2.5 miligram ne işe yarar?

Dexday ne işe yarar?

şiddetteki ağrıların tedavisinde kullanılır. DEXDAY 20 ve 30 efervesan tablet Alü/Alü folyo blister ve karton kutuda kullanma talimatı ile beraber ambalajlanır.

Dexplus Efervesan günde kaç kere kullanılır?

Doktor tarafından başka şekilde tavsiye edilmedikçe; Tedavi dozu günde 3 defa bir DEXPLUS 25/4 mg efervesan tablettir. Tedavi süresi 5-7 gündür. Uygulama yolu ve metodu: DEXPLUS sadece ağızdan kullanım içindir. Efervesan tabletler tok karnına alınmalıdır. Page 8 alınız.

Dexplus kaç saatte bir alınır?

DEXPLUS'ı her zaman, tam olarak doktorunuzun söylediği şekilde alınız. Emin olmadığınız zaman doktorunuza veya eczacınıza danışınız. Önerilen ve günlük maksimum doz, her 12 saatte bir alınmak koşuluyla (12 saat aralık verilerek) günde 2 kez) bir efervesan tablettir.

Dexday ilacı nasıl kullanılır?

Ağrının cinsine ve şiddetine göre önerilen doz 8 saatte bir 25 mg (1/2 efervesan tablet) veya günde bir defa 50 mg'dır (1 efervesan tablet). Günlük maksimum doz 75 mg'ı aşmamalıdır. Uygulama yolu ve metodu: DEXDAY oral yoldan bir bardak suda eritilerek içilir.

Dexplus 25 8 günde kaç defa kullanılır?

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: Yani bir günde 2 efervesan tabletten (toplam 50 mg/16 mg deksketoprofen/tiyokolşikosid/gün) fazla DEXPLUS kullanmayınız. Normalde DEXPLUS efervesan tablet ile tedavi süresi 5-7 gündür. İlacı 7 ardışık günden fazla kullanmayınız.

Dexofen 2.5 miligram ne işe yarar?

LEODEX, steroid olmayan antiinflamatuvar ilaçlar (NSAİİ) olarak adlandırılan ilaç grubundan bir ağrı kesicidir. semptomatik tedavisinde kullanılır. LEODEX 25 mg deksketoprofen (trometamol olarak) içerir ve 20 tabletlik ambalajlar halinde mevcuttur.