iPhone 11 garanti süresi nasıl öğrenilir?

İçindekiler:

  1. iPhone 11 garanti süresi nasıl öğrenilir?
  2. iPhone garantisi her ülkede geçerli mi?
  3. iPhone anakart yanması Garantiye girer mi?
  4. Yurtdışından alınan telefonun garantisi olur mu?
  5. Anakartı yanan iPhone açılır mı?
  6. Kombi kartı yanması garanti kapsamında mi?

iPhone 11 garanti süresi nasıl öğrenilir?

Apple cihazınız üzerinden şu adımları izleyin;
  1. Ayarlar bölümüne tıklayın.
  2. Burada yer alan 'Genel' penceresini açın.
  3. Hakkında bölümünü açın.
  4. Bu alanda 'Garanti Süreniz Doluyor' metninin yanında garantinin biriş tarihini görebilirsiniz.
BE

iPhone garantisi her ülkede geçerli mi?

Apple'ın yaptığı ürünlerin garantisi tüm dünyada geçerlidir. Ama bu konuda kanunlarla bazı kısıtlamalar yapılmıştır. Türkiye için üretilen belirli model numaralarının Türkiye'de garantisi geçerli.

iPhone anakart yanması Garantiye girer mi?

iPhone Anakartı Nasıl Yanar, Neden Yanar? Kullanmış olduğunuz iPhone cihazınızı düşürmeniz durumunda yada su ile temas etmesi durumunda anakartın zarar görmüş olması ihtimali oldukça yüksektir. iPhone, her ne kadar sıvıya ve darbelere dayanıklı bir cihaz olsa da zarar görmeyeceği garanti edilmiyor.

Yurtdışından alınan telefonun garantisi olur mu?

Bir başka deyişle yurtdışından satın alınan iPhone ve iPad modellerini, ülkemizde garanti kapsamı içerisinde tamir ettirmek veya değiştirmek mümkün değil. Artık yurtdışından cihaz alan kullanıcıların, cihazlarına bir şey olduğunda mutlaka para ödeyerek tamir veya değişim yaptırması gerekecek.

Anakartı yanan iPhone açılır mı?

Kullanmış olduğunuz iPhone cihazınızın anakartı yandığında, artık yapılabilecek çok şey yoktur. Bu cihazı açmanız bile mümkün olmayacaktır. Yazımızın başında da belirttiğimiz gibi anakart telefonun beyni gibidir. Bu kartın zarar görmesi durumunda cihazınızın çalışabilmesi mümkün değildir.

Kombi kartı yanması garanti kapsamında mi?

Kombi, evdeki bütün gaz ve ısınma sirkülasyonunu sağlayan cihazdır. Dolayısıyla kombi kartı adı verilen anakartta görülen yanmalar ciddi problemlere yol açabilir. Diğer yandan, kombi kartlarının tamiri 30 gün kadar sürebilmektedir ve bazı firmalar kart değişimini garanti kapsamına almamaktadır.