Öykü Serter Nur Serter in kızı mı?

İçindekiler:

  1. Öykü Serter Nur Serter in kızı mı?
  2. Nur Serter aslen nereli?
  3. Öykü Serter kime asik oldu?
  4. Öykü Serter kimin kızı?
  5. Öykü Serter kiminle beraberdi?

Öykü Serter Nur Serter in kızı mı?

Bu Tarz Benim'in sunucusu Öykü Serter, canlı yayında Nur Serter'in kızı olmadığını açıkladı. Show TV'nin beğeniyle izlenen yarışması Bu Tarz Benim'in güzel sunucusu Öykü Serter, hakkında yanlış bilinen bir gerçeği ortaya çıkardı.

Nur Serter aslen nereli?

Lütfen güvenilir kaynaklar ekleyerek madde içeriğinin geliştirilmesine yardımcı olun. Kaynaksız içerik itiraz konusu olabilir ve kaldırılabilir. Fatma Nur Serter, (d. İstanbul Türkiye), Türk ekonomi akademisyeni ve siyasetçi. Üsküdar Amerikan Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'ni bitirdi.

Öykü Serter kime asik oldu?

Serter'in bu itirafı sonrası bu kişinin medya patronu Levent Altınay olduğu öne sürüldü. Biri Bizi Gözetliyor programıyla tanınan sunucu Öykü Serter, Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalında uzun süre evli bir erkekle birlikte olduğunu itiraf etti.

Öykü Serter kimin kızı?

Bir dönem CHP milletvekili Nur Serter'in kızı olduğu iddia edilse de bunu yalanladı. Sırasıyla, TED Ankara Koleji ve Hacettepe Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Fakültesinden mezun oldu; Galatasaray Üniversite'nde Radyo-Televizyon yüksek lisansı yaptı.

Öykü Serter kiminle beraberdi?

Ünlü sunucu Öykü Serter evli bir adamla uzun süre birliktelik yaşadım itirafında bulundu. Serter'in bu itirafı sonrası bu kişinin medya patronu Levent Altınay olduğu öne sürüldü.