Fevzi Yıldırım kimdir?

İçindekiler:

  1. Fevzi Yıldırım kimdir?
  2. Yargıtay Genel Sekreterini kim seçer?
  3. Ömrü Yilmaz kimdir?
  4. Yusuf Ziyaattin Cenik kimdir?
  5. Mustafa Saldırım kimdir?
  6. Ibrahim Acarlı kimdir?
  7. Yargıtay Başkanı kim oldu?
  8. Doğan Korkmaz kimdir?

Fevzi Yıldırım kimdir?

05.07.2017 tarihinde Yargıtay Üyeliğine seçilen Fevzi YILDIRIM, Yargıtay Dokuzuncu Ceza Dairesi Üyesi olarak görevini sürdürmekte iken, 25.03.2020 tarihinde Yargıtay Birinci Başkanınca Yargıtay Genel Sekreterliğine seçilmiş olup, halen bu görevi sürdürmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Yargıtay Genel Sekreterini kim seçer?

Genel Sekreter, Yargıtay üyeleri arasından Birinci Başkan tarafından seçilir. Genel Sekreterin görev süresi iki yıldır.

Ömrü Yilmaz kimdir?

Ömrü Yılmaz,Hukuk, Hukuk Üzerinekategorilerindeeserler yazmışbir yazardır. Banka Zimmeti kitabının yazarıdır. Ömrü Yılmaz kitapları;Adalet Yayıneviaracılığıyla kitapseverlerle buluşmuştur. Ömrü Yılmaz tarafından yazılan son kitap"Banka Zimmeti", Adalet Yayınevi tarafından okurların beğenisine sunulmuştur.

Yusuf Ziyaattin Cenik kimdir?

22.12.2011 tarihinde Yargıtay Üyeliğine, 12.02.2013 tarihinde Ceza İnfaz Kurumları ve Tutukevleri Personeli Eğitim Merkezi Eğitim Kurulu Üyeliğine seçilen Yusuf Ziyaettin Cenik, halen Yargıtay Yirmiikinci Hukuk Dairesi Üyesi olarak görevini sürdürmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Mustafa Saldırım kimdir?

Eğitim konusunda köşe yazarlığı yapmakta olup, katıldığı çok sayıda ulusal ve uluslararası konferans ve sempozyumlarda; çocuk suçluluğu, infaz sistemi, suç ve ceza, ceza infaz kurumlarında eğitim ile yetişkin eğitimine ilişkin bildiriler sunmuştur. Evli ve iki çocuk sahibi olup İngilizce ve Almanca bilmektedir.

Ibrahim Acarlı kimdir?

HAKİM İBRAHİM ACARLI KİMDİR? 1972 yılında Beyşehir'de doğdu. ... Evli ve iki çocuk babası olan Acarlı, mesleğe İzmir Ödemiş hakim adayı olarak başlangıç yaparken, daha sonra sırasıyla Erzurum Hınıs, Çanakkale Bozcaada,Aydın Söke, Kahramanmaraş hakimlikleri yaptı.

Yargıtay Başkanı kim oldu?

Yargıtay Büyük Genel Kurulunca 'de Yargıtay Birinci Başkanlığına seçilen Mehmet Akarca, görev süresinin ilk yılını tamamladı. İsmail Rüştü Cirit'in yaş haddinden emekliye ayrılmasının ardından geçen yıl yapılan seçimlerde 267 oy alan Akarca, Yargıtayın yeni başkanı olmuştu.

Doğan Korkmaz kimdir?

DOĞAN KORKMAZ -ÜYE (21 HUKUK DAİRESİ ÜYESİ) 15.12.2014 tarihinde Yargıtay Üyeliğine seçilen Doğan Korkmaz, halen Yargıtay Yirmibirinci Hukuk Dairesi Üyesi olarak görevini sürdürmektedir. Yüksek Lisans yapan Korkmaz, evli ve bir çocuk babasıdır.