Zeitgard 2 başka kremlerle kullanılır mı?

İçindekiler:

  1. Zeitgard 2 başka kremlerle kullanılır mı?
  2. Zeitgard 2 ne kadar sıklıkla kullanılmalı?
  3. Zeitgard 2 ne işe yarar?
  4. Zeitgard Cleansing System Cream nasıl kullanılır?
  5. Zeıtgard nasıl kullanılır?
  6. Radyofrekans seans nedir?
  7. Zeitgard 2 işe yarıyor mu?
  8. Zeitgard ne işe yarar?
  9. Zeıtgard Platınum ne işe yarar?
  10. Anti-Age System restructuring Cream Gel nasıl kullanılır?

Zeitgard 2 başka kremlerle kullanılır mı?

Jelleri cihazla beraber kullandığımızda, gözenekleri açıp kapatarak bu maddelerin cilt altına inmelerini ve orada hapsolmasını sağlarız. Böylece etki süresini uzatmış oluyoruz. (Etken maddeler tamamen farklı olduğundan, cihazı başka kremlerle kullandığımızda aynı etkiyi alamayız.)

Zeitgard 2 ne kadar sıklıkla kullanılmalı?

Zeitgard 2 cihazı günlük kullanıma uygundur. Cihaz kullanımına her gün 1 kez uygulama yapılacak şekilde başlanmalıdır.

Zeitgard 2 ne işe yarar?

LR Zeitgard 2 Anti-Aging Cihazı, sıcak/soğuk metotlu ve titreşim seçeneğine sahip kırışıklık önleyici yenilikçi bir cihazdır. Zeitgard 2 cihazı, etkili LR Anti-Aging ürünleri ile evde profesyonel ve tamamen derinlemesine bir bakım sağlar.

Zeitgard Cleansing System Cream nasıl kullanılır?

Hafif dairesel hareketlerle ve hafifçe bastırarak yanağınızın biriyle bașlayınız ve çenenize dek uygulayınız. Yüzünüzdeki her bir bölge için ZEITGARD Yüz Temizleme Cihazı size 20 saniye tanıyacaktır. Bu sürenin dolduğunu cihazınızın vereceği titreșim ve çıkartacağı sinyal sesinden anlayabilirsiniz.

Zeıtgard nasıl kullanılır?

Parmak ucunuza ZEITGARD Anti-Age Göz Serumundan bir damla damlatın. Gözlerinizi kapatarak göz altındaki ve kenarındaki cilde serumu nazikçe yayın.

Radyofrekans seans nedir?

Sıkı ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak isteyen kişiler tarafından kullanılan radyofrekans tedavisi teknolojik bir medikal uygulamadır. Bu uygulama ile beraber deride istenilen gerginlik sağlanır. Deriye verilen ısı sayesinde cildin yeni ve pürüzsüz görünmesini sağlayan lifler yenilenmeye başlar.

Zeitgard 2 işe yarıyor mu?

LR'ın kırışıklık karşıtı cihazı Zeitgard 2 pek çok kişi tarafından “yüz ütüsü” olarak adlandırılıyor. Üzerindeki başlık ve ısınma özelliğinden dolayı böyle dense de aslında cihaz “kırışıklık giderici ütü” değil! ... Zeitgard 2 cihazı tek başına veya başka markanın ürünleriyle kullanılırsa hiç bir işe yaramaz.

Zeitgard ne işe yarar?

Lekeler ve parlama: Zeitgard 1 cildi fazla sebum, kir, ölü hücreler ve çeşitli kalıntılardan arındırırken kapsamlı bir temizlik sunar. ... Anti-Aging: LR Zeitgard 1 Temizleme Sistemi kullanıldığında ciltteki makyaj kalıntıları temizlenir, cilt daha yumuşak ve pürüssüz olur. Masaj etkisiyle cilt canlanır ve tazelenir.

Zeıtgard Platınum ne işe yarar?

Cilt elastikiyetini destekler ve yaşlanma belirtilerinin önlenmesine yardımcı olur. ... Tıraş sonrası cilt tahrişini azaltır. Kapsüllenmiş buzul su, kaktüs ekstresi, Hyaloronik asit ve E vitamin içerir.

Anti-Age System restructuring Cream Gel nasıl kullanılır?

Seçilen Anti-Age ürününü yüzün seçilen bölümlerine sürün. Sonrasında ZEITGARD 2'yi sıcak ve titreşimli aşamasına getirip kremi cilt üzerine yayarak uygulayın. Etken maddelerin cilde daha iyi işlemesi için cihazı soğuk aşamasına getirerek gözenekler kapatın ve titreşim işlevi ile de cilde iyice işlemesi sağlayın.