Müzekart ile Galata Kulesi ne kadar?

İçindekiler:

  1. Müzekart ile Galata Kulesi ne kadar?
  2. Galata kulesine giriş ücretli mi?
  3. Galata kaç lira?
  4. Galata kulesine kimler ücretsiz girebilir?
  5. Galata Kulesi kaça kadar açık 2020?
  6. Galata Kulesi nasıl girilir?

Müzekart ile Galata Kulesi ne kadar?

Normal vatandaşın kullandığı 'Müze Kart' 60 lira olduğunu ve bu kartı alan vatandaşların 1 yılda birden fazla Galata Kulesi'ni ziyaret edebileceğini belirten Yılmaz, "Vatandaş daha önce sadece 1 sefere 30 lira veriyordu ve sadece Galata Kulesi'ni ziyaret edebiliyordu" dedi.

Galata kulesine giriş ücretli mi?

Kültür ve Turizm Bakanlığı 1 Temmuz 2021'den itibaren Galata Kulesi Müzesi giriş ücretlerini güncelledi. ... Buna göre İBB'ye bağlı BELTUR döneminde 30 lira olan Galata Kulesi giriş ücretleri, 1 Temmuz'dan itibaren 100 liraya yükseltildi.

Galata kaç lira?

İstanbul'un tarihi sembollerinden Galata Kulesi'nin giriş ücreti 100 lira. Galata'ya gidip, muhteşem manzarayı seyretmek isteyenlerin 100 lira olan giriş ücretini ödemesi gerekiyor.

Galata kulesine kimler ücretsiz girebilir?

Üniversite öğrencileri 'Müze kart akademiyi' alacak, bunu fiyatı sadece 30 lira. 30 lira ödeyen ve bu kartı alan bir üniversite öğrencisi arkadaşım Galata Kulesi'ni gelip birden fazla ziyaret edebilecek. 18 yaş ve altı vatandaşlarımıza ücretsiz, 65 yaş ve üzerinde bu müzeleri yine ücretsiz ziyaret edebiliyor.

Galata Kulesi kaça kadar açık 2020?

Galata Kulesi her gün 10:00-19:00 (01 Kasım-01 Nisan arası) 08:30-23:59 (01 Nisan-01 Kasım arası) saatleri arasında ziyarete açık. Sabah gidenler için giriş daha rahat oluyor, zira öğleden sonra daha kalabalık oluyor. Restoran bölümü ise akşam saat 20:00 – 00:30 saatleri arasında hizmet veriyor.

Galata Kulesi nasıl girilir?

Yürüme mesafesinde. Kabataş-Bağcılar tramvay hattını kullanacaksanız Karaköy durağında inmelisiniz. İstiklal Caddesi tarafından yürüyerek geliyorsanız, Tünel meydanından sola doğru ünlü Galip Dede yokuşundan inerek Galata Kulesi'ne rahatlıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.