Otobüs kartı kaç para basıyor?

İçindekiler:

  1. Otobüs kartı kaç para basıyor?
  2. Bursa Metro kartı nereden alınır?
  3. Öğrenci metro ne kadar?
  4. Bukart öğrenci ne kadar?
  5. Bursa Öğrenci kartı kaç TL çekiyor?
  6. Bursa Kent Kart nasıl alınır?
  7. HES kodu Metro kartına nasıl yüklenir Bursa?
  8. Metroya binmek kaç TL?
  9. Bursa tek kullanımlık bilet nereden alınır?
  10. Indirimli kart nasıl alınır?

Otobüs kartı kaç para basıyor?

İSTANBULKART TAM VE ÖĞRENCİ ÜCRETLERİ 2021 Uygulamaya konulan yüzde 15'lik zamla 3,50 TL olan tam elektronik bilet 4,025 TL'ye, 1,70 TL olan öğrenci bileti ise 1,95 TL'ye çıktı. Aylık akbil de olarak bilinen 275 lira olan tam mavi kart 317 lira, 50 lira olan öğrenci kartı 57 liradan satılacak.

Bursa Metro kartı nereden alınır?

Tam BursaKART BursaKART, elektronik ücret toplama sisteminin omurgasıdır. BursaRay istasyonlarındaki dolum ve satış noktalarından ve bayilerden satın alabilirsiniz.

Öğrenci metro ne kadar?

Zamlı İETT ücret tarifesine göre uygulamaya konulan yüzde 15'lik zamla; 3,50 TL olan tam elektronik bilet 4,25 TL'ye, 1,70 TL olan öğrenci bileti ise 1,95 TL'ye çıktı.

Bukart öğrenci ne kadar?

Düzenleme ile otobüs uzun hat 4,40 TL, kısa hat ise 3,90 TL olarak düzenlendi. Aylık tam abonman ise yüzde 15 artışla 230 TL olarak belirlendi. Öğrenci abonman fiyatı ise 90 TL olarak sabit tutuldu. Bu uygulamadan öğrenciler muaf tutuldu…

Bursa Öğrenci kartı kaç TL çekiyor?

Düzenleme ile otobüs uzun hat 3,80 TL, kısa hat ise 3 TL olarak düzenlendi. Aylık tam abonman ise yüzde 11 artışla 200 TL olarak belirlendi. Öğrenci abonman fiyatı ise 90 TL olarak sabit tutuldu.

Bursa Kent Kart nasıl alınır?

BursaRay istasyonlarındaki dolum ve satış noktalarından ve bayilerden satın alabilirsiniz. Kartınıza dilediğiniz sıklıkta alt ve üst limitler dahilinde yükleme yaparak hem sağladığı ekonomik yolculuk imkanında faydalanabilir, hem de her seferinde bilet almak için gişe önünde bekleyerek vakit kaybetmemiş olursunuz.

HES kodu Metro kartına nasıl yüklenir Bursa?

Vatandaşların Bursakart'ına HES kodu tanımlaması için www.burulas.com.tr adresine girdikten sonra, HES kodu eşleştirme bölümündeki istenen bilgileri doldurması gerekiyor. Bu bilgilerde T.C. Kimlik No, Ad, Soyad, HES Kodu, Bursakart No, Cep Tel. No ve Mail adresinin yazılmasının ardından onaylanıyor.

Metroya binmek kaç TL?

Öğrenci kartı olan kişiler 1.70 TL ücret karşılığında metroya giriş yapabilmektedir. Öğrenci olmayanların ödemesi gereken ücret ise 3.50 TL olacaktır.

Bursa tek kullanımlık bilet nereden alınır?

BursaRay istasyonlarındaki dolum ve satış noktalarından ve bayilerden satın alabilirsiniz.

Indirimli kart nasıl alınır?

İstanbulkart Başvuru Merkezlerine giderek, nüfus cüzdanı aslı ve 1 adet güncel fotoğraf ile indirimli kart başvurusunda bulunabilirler.
  1. 1-Başvuru Formunu Doldurma.
  2. 2-Kargo ve Kart Ücreti Yatırma.
  3. 3-Başvuru Takip.
  4. 4-Kartı Teslim Alma.
  5. (Kargo seçeneği ile başvurulan kartlar İBM' lerden teslim alınamamaktadır.)