CS GO hile nasıl bildirilir?

İçindekiler:

  1. CS GO hile nasıl bildirilir?
  2. CS GO Güven faktörü nasıl artar?
  3. CS GO güven faktörü nedir?
  4. CS GO Overwatch ne işe yarar?
  5. Overwatch fiyatı ne kadar?
  6. CS GO Overwatch a nasıl girilir?
  7. Güven faktörü niye düşer?
  8. CS GO Overwatch nasıl işliyor?
  9. Overwatch Ban kalıcı mı?

CS GO hile nasıl bildirilir?

Kullanıcının profilinin sağ üst köşesinde yer alan büyük "..." butonuna tıklayın. Çıkacak olan açılır menüden "Oyuncuyu Şikâyet Et" butonuna tıklayın. "Oyunda hile yapıyor" > "Bu hesabı incelemeye gönder" seçeneklerine tıklayın.

CS GO Güven faktörü nasıl artar?

CS:GO Güven Faktörü Yükseltme
  1. Telefon ve mail adresinizle Steam Guard aktifleştirin. ...
  2. Takım arkadaşlarınızdan ve rakip oyunculardan övgü toplayın. ...
  3. Oyun içinde takım arkadaşlarınıza hasar vermeyin veya takımdan birisini atmayın. ...
  4. CS:GO oynama saatinizi yüksek tutun.
Daha fazla öğe...

CS GO güven faktörü nedir?

Cep telefonu numaraları ve CS:GO rütbeleri Güven Faktörü eşleştirme sistemi içerisinde kullanılan faktörler arasındadırlar. Eğer daha önce Seçkin Durumuna sahip olduysanız, Güven Faktörünüz cep telefonu numaranız ve oyun içi tecrübenizden yararlanacaktır.

CS GO Overwatch ne işe yarar?

Overwatch, CS:GO topluluğunun "Müfettiş" olarak adlandırılan yeterli ve tecrübeli üyelerinin, rahatsızlık verici davranış raporlarını inceleyip bu raporların geçerliliklerine riayeten gerekli görmeleri hâlinde yasaklama cezası vererek, kendi topluluklarını denetlemelerine olanak tanıyan oyun içi bir tekrar oynatma ve ...

Overwatch fiyatı ne kadar?

Overwatch, MMO oyunu olmasına rağmen Free to Play, yani ücretsiz değil, 40 Euro normal, 60 Euro Origins Edition ve 130 Euro olarak da Collector's Edition versiyonları bulunuyor.

CS GO Overwatch a nasıl girilir?

CS GO overwatch sayesinde hile kullanan ve oyunun düzenini bozan kişiler cezalandırılıyor. Overwatch nasıl açılır? sorusuna gelindiğinde ise Nova1 rütbesinden yüksek olan ve aynı zamanda 150 rekabetçi maç galibiyeti olan kişilere CS GO yönetimi tarafından otomatik olarak overwatch kullanabilme yetkisi verilir.

Güven faktörü niye düşer?

Counter-Strike: Global Offensive Parti yazılım (hile) kullanıyorsanız güven faktörünüz aşırı etkilenecektir. 2. Eğer çok sayıda report yediyseniz güven faktörünüz düşecektir.

CS GO Overwatch nasıl işliyor?

Overwatch özelliği açılan oyuncular gün içerisinde kendisine atanmış olan oyun kayıtlarını izliyor ve kayıttaki şüpheli oyuncunun hile kullanıp kullanmadığı hakkında görüş bildiriyor. Oylama sonrası oyuncunun hile kullandığı onaylandıysa gerekli ceza veriliyor.

Overwatch Ban kalıcı mı?

Büyük Overwatch yasaklamaları hile yapan oyunculara verilir ve kalıcıdır.