IBB Kültür Daire Başkanı kim oldu?

İçindekiler:

  1. IBB Kültür Daire Başkanı kim oldu?
  2. IBB de kaç daire başkanlığı var?
  3. IBB Oktay Özel kimdir?
  4. Ceyhun Ünlü kimdir?
  5. IBB iştirakler nedir?
  6. IBB binası hangi ilçede?
  7. Istanbul daire başkanı kim?
  8. Merve Ala Kimdir?
  9. IBB kaç şirketi var?
  10. Istanbul büyükşehir belediye binası ne zaman yapıldı?
  11. Istanbul Milli Emlak Genel Müdürü kim?
  12. Anadolu Yakası Milli Emlak Daire Başkanı kimdir?

IBB Kültür Daire Başkanı kim oldu?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Daire Başkanlığına 2019 yılı Eylül ayında atanan Hülya Muratlı, 19 aylık görev süresinin ardından görevden alındı. Muratlı'nın yerine Ceyhun Ünlü vekalet edecek.

IBB de kaç daire başkanlığı var?

Organizasyon şeması kitabın 18-19 sayfasındaki ekteki gibidir. Kurumda bir genel sekreter, beş genel sekreter yardımcısı, bir iç denetim birimi, bir hukuk müşaviri,bir teftiş kurulu başkanı, 20 daire başkanı ve 81 müdür bulunmaktadır.

IBB Oktay Özel kimdir?

19 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Varlıkları Daire Başkanlığı'nda göreve başlamıştır. Evli ve bir çocuk sahibidir. 1987 yılında Konya'nın Seydişehir ilçesinde doğdu. 2005 yılında Mahmut Esat Anadolu Lisesi'nden mezun oldu.

Ceyhun Ünlü kimdir?

Ekim 2015'de Şehir Tiyatroları Müdürlüğünde müdür yardımcısı olarak göreve başladı. Şehir Tiyatroları'nın tüm süreçlerinin yazılı olarak kaydedilmesinde aktif rol aldı. ... Eylül 2019 tarihinde Şehir Tiyatroları Müdürü olarak atanan Ceyhun Ünlü, evli ve bir kız çocuğu babasıdır.

IBB iştirakler nedir?

İştirakler Koordinasyon Müdürlüğü İBB'nin sermayesine iştirak ettiği şirketler üzerinde pay sahipliğinden doğan yasal haklarının korunmasını; iştiraklerin ekonomik ve verimlik esaslarına göre idaresi, planlaması, programlanması ve işletilmesini sağlar.

IBB binası hangi ilçede?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 41.013725 enlem ve 28.955032 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Kemal Paşa Mh. ve Fatih ilçesine bağlıdır. İstanbul Büyükşehir Belediyesi haritası İstanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi posta kodu 34134.

Istanbul daire başkanı kim?

Utku Cihan kimdir, nerelidir? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yeni bir atama kararı imzaladı. İmzalanan karar ile beraber yeni İBB Ulaşım Daire Başkanı olarak göreve Utku Cihan atandı.

Merve Ala Kimdir?

1986 yılında İstanbul'da doğdu. ... 2018 yılında Vakıflar Genel Müdürlüğü'ndeki görevinden ayrılarak, İstanbul'da Eyüp İmareti Restorasyon Uygulama İşi'nde şantiye şefi olarak çalıştı. Şu anda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Varlıkları Daire Başkanlığı'nda mimar olarak görev yapmaktadır.

IBB kaç şirketi var?

Ulaşım, İnşaat, Çevre-Enerji, Hizmet ve BT (Bilgi Teknolojileri) alanı olmak üzere 5 ana sektörde toplam 28 şirket ve toplam 29502 personel ile İstanbul'a hizmet etmektedir.

Istanbul büyükşehir belediye binası ne zaman yapıldı?

İstanbul Belediye Sarayı
KonumFatih, İstanbul, Türkiye
AdresKemalpaşa Mh. 15 Temmuz Şehitleri Cd. No:5
Başlama1960
Tamamlanma1970
13 satır daha

Istanbul Milli Emlak Genel Müdürü kim?

Bakanlığımız Milli Emlak Genel Müdürü olarak görevini yürütmekte olan Tufan Büyükuzun, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Anadolu Yakası Milli Emlak Daire Başkanı kimdir?

İl Müdürümüzden Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanı Sayın Kadir ÇOKÇETİN, Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanı Sayın Adil CEYLAN ve Topkapı Emlak Müdürü Sayın Uğur ÇUKADAR'a plaket.