Pro JCB kimin malı?

İçindekiler:

  1. Pro JCB kimin malı?
  2. Assur hangi ülkenin markası?
  3. Ingco hangi ülkenin malı?
  4. JCB motorlu testere hangi ülkenin?
  5. Bauer Matkap nerede üretiliyor?
  6. Hidromek hangi ülkeye ait?
  7. BullDozer Matkap hangi ülkenin markası?
  8. ROWN marka hangi ülkenin?
  9. Rtrmax hangi ülkeye aittir?
  10. Deko Matkap hangi ülkenin?
  11. Motorlu testere hp ne demek?
  12. Sturdy matkap nerenin malı?
  13. Mager matkap hangi ülkenin malı?
  14. Bulldozer marka kimin?
  15. Sturdy Matkap nerede üretiliyor?

Pro JCB kimin malı?

Projcb Plus, 2017 yılında Uğur Özyurt tarafından kurulan Özyurt Ticaret bünyesinde ithal edilen akülü matkap, benzinli ağaç motoru, tilki kuyruğu, dekupaj testere, korumalı sıcak hava tabancası, kanal açma makinesi, traşlama freze makinesi, oto tamirci krikosu gibi ürünlerden oluşan markasıdır.

Assur hangi ülkenin markası?

Assur, 2004 yılında kurulan Assur Hırdavat İthalat İhracat bünyesinde ithal edilen kırıcı ve delici matkap, taşlama, metre, eldiven, teflon bant, pense grupları, kurbağacık, kerpeten, boru anahtarları, musluklar markasıdır. Ürünlerini Çin merkezli Ningbo İthalat ve İhracat., Ltd. Şti.'den ithal etmektedir.

Ingco hangi ülkenin malı?

Ingco, Ingco tools bünyesindeki el aletleri ve donanım, elektrikli el aletleri ve aksesuarları, hava araçları, jeneratör, küçük inşaat ekipmanları, kaynak makinesi, su pompaları ve bahçe aletleri, ölçüm araçları ve güvenlik ürünleri markasıdır. Ingco markalı ürünler Çin'de üretilmektedir.

JCB motorlu testere hangi ülkenin?

J.C. Bamford ekskavatörler Limited (JCB) çok uluslu İngiltere merkezli bir firmadır ve ürünleri 150 ülkede satılmaktadır.

Bauer Matkap nerede üretiliyor?

Almanya merkezli Bauer, 2008 yılında Türkiye'de EMİROĞLU Makina bünyesinde BAUER Casings Makina 1.O.S.B. Sincan da kurulmuştur.

Hidromek hangi ülkeye ait?

Hidromek A.Ş., 1978 yılında Ankara'da kurulan İş makineleri üreticisi.

BullDozer Matkap hangi ülkenin markası?

Alman BullDozer Darbeli 20 V 3 Ah Lİ-ON Çift Akülü Vidalama Matkap.

ROWN marka hangi ülkenin?

Ltd. Şti. bünyesindeki Rown markalı ürünler Çin'de üretilmektedir.

Rtrmax hangi ülkeye aittir?

Rtrmax markası, 1989 yılında İstanbul'da ticari hayatına başlayan Akdemir Ticaret'e ait bir markadır. Ürünlerini Çin'de üretmektedir.

Deko Matkap hangi ülkenin?

Ltd. bünyesinde üretilen elektrik ve elektronik ürünleri markasıdır. Yue Qing Union Trade Co. Ltd. Çin merkezlidir ve ürünlerini Çin'de üretmektedir.

Motorlu testere hp ne demek?

HP yani beygir gücü, çok basit bir tanımla, motorun belirli bir zamanda elde ettiği gücü ifade eder. Tarihte motorlu taşıtlar için beygir gücü terimi ilk kez James Watt tarafından kullanılmıştır.

Sturdy matkap nerenin malı?

ISO 13485 belgesine sahiptir. Sturdy Industrial Co., Ltd. Tayvan merkezli Apex Medical grubunun bir üyesidir ve ürünlerini Tayvan'da üretmektedir.

Mager matkap hangi ülkenin malı?

Mager Matkap Nerenin Markası Mager, Mager İç ve Dış Ticaret bünyesinde ithal edilen matkap ve hırdavat ürünleri markasıdır. Mager markalı ürünler Çin'de üretilmektedir. Bünyesindeki markalar;…

Bulldozer marka kimin?

Bulldozer, 1992 yılında kurulan Hüdaverdi Spor Malzemeleri bünyesindeki ayakkabı markasıdır. Firma 2014 yılında markayı bünyesine kattı. Hüdaverdi bin 500 metrekarelik fabrikasıyla İngiltere, Almanya, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Yunanistan, Ukrayna, Umman ve Rusya'ya ayakkabı ihraç etmektedir.

Sturdy Matkap nerede üretiliyor?

Sturdy Industrial Co., Ltd. Tayvan merkezli Apex Medical grubunun bir üyesidir ve ürünlerini Tayvan'da üretmektedir.