Derin Siyah noktalar nasıl temizlenir?

İçindekiler:

  1. Derin Siyah noktalar nasıl temizlenir?
  2. Burundaki siyah noktalar nasıl geçer karbonat?
  3. Burundaki siyah noktayı ne götürür?
  4. Siyah noktalardan kurtulmak için evde ne yapabiliriz?
  5. Yanaktaki siyah nokta nasıl temizlenir?

Derin Siyah noktalar nasıl temizlenir?

Bunun için 1 tatlı kaşık balı yarım limon suyuna ekleyip siyah noktalara uygulayabilirsiniz. Karbonat maskesi: 1 yemek kaşığı karbonatı az suyla macun kıvamına gelinceye kadar karıştırın ve sorunlu bölgeye uygulayıp 10 dakika kadar bekleyin. Ardından yüzünüzü ılık suyla yıkayın.

Burundaki siyah noktalar nasıl geçer karbonat?

1 yemek kaşığı karbonat veya tuza yarım limon suyu ekleyip macun kıvamına gelene kadar karıştırın. Ardından siyah noktaların bulunduğu sorunlu bölgeye parmaklarınızla ovalayarak sürün ve iyice yayıldıktan sonra 15-20 dakika bekleyin.

Burundaki siyah noktayı ne götürür?

BURUNDAKİ SİYAH NOKTALAR İÇİN DİŞ MACUNU Burunda meydana gelen rahatsız edici Siyah nokta temizlemek için bir diş macunu yardımı ile kolayca kurtulabilirsiniz. Diş macununu siyah noktaların olduğu bölgelere elinizle iyice yayarak sürünüz. Ardından diş macununu sürdükten sonra kurumasını bekleyin.

Siyah noktalardan kurtulmak için evde ne yapabiliriz?

Limonun yarısını kesip üstüne 3-4 damla bal damlatın. Bu limonu yüzünüze, özellikle de siyah noktalı bölgelere sürün. Bu karşımı yüzünüzde 5 dakika kadar kalsın, sonra soğuk suyla yüzünüzü yıkayın. Elma sirkesi ve karbonat karışımını siyah noktalı bölgelere sürerek noktalardan kurtulabilirsiniz.

Yanaktaki siyah nokta nasıl temizlenir?

Karbonat Maskesi: Bir kaşık karbonat ve az miktarda suyla hazırlayacağınız macun kıvamındaki karbonat maskesini, yüzünüzde 10 dakika tutarak yıkayın. Cildinizin daha pürüzsüz ve siyah noktalardan arınmış olduğunu fark edeceksiniz. Bu maskeyi haftada 1-2 kez uygulayabilirsiniz.