Konyada hangi pazarlar var?

İçindekiler:

  1. Konyada hangi pazarlar var?
  2. Konyada Cumartesi günü hangi pazarlar açık?
  3. Konyada pazarlar açık mı?
  4. Muhacir Pazarı hangi günler açık?
  5. Konya Ereğli pazarı hangi gün?
  6. Konya Sedirler Pazarı hangi gün?
  7. Cumartesi günü semt pazarları açık mı?
  8. Konya Ereğli semt pazarı hangi gün?
  9. Bakırköy Sosyete pazarı hangi günler açık?
  10. Saltukova pazarı hangi gün?
  11. Selçuk Halk pazarı ne zaman?

Konyada hangi pazarlar var?

Başkan Altay TEKNOFEST 2021'de
MERAM
PAZARTESİTOKİ SEMT PAZARIYAZIR MAH. TOKİ KONUTLARI KARŞISI
SALISAKARYASAKARYA MAH. VEZİRHAN CAD.
YAZIR SEMT PAZARIYAZIR MAH. TURHANLAR SOK.
FATİH SULTAN MEHMETIŞIKLAR MAH. ÇEVRE YOLU CAD.
50 satır daha

Konyada Cumartesi günü hangi pazarlar açık?

Karaslan Üzmücü Semt Pazarı, Araplar Semt Pazarı, Küçükkumköprü Semt Pazarı, Karşehir Semt Pazarı, Kalendarhane Semt Pazarı, Çatalhöyük Semt Pazarı, Keçeciler Semt Pazarı, Karkent Semt Pazarı, Çimenlik Semt Pazarı, Uluırmak Semt Pazarı, Sedirler Semt Pazarı, Selim Sultan Semt Pazarı, Erler Semt Pazarı, İstiklal Semt ...

Konyada pazarlar açık mı?

Vatandaşların ikametlerine en yakın pazar yerine gidip gelebilmelerine izin verilecek. Pazarlarda temizlik ürünleri, giyim, züccaciye, oyuncak, süs eşyası, çanta gibi ürünlerin satışına ise izin verilmeyecek. ... Kısıtlamalarda Konya'mızda sabah saat 10.00 ile akşam saat 17.00 arasında bütün pazar yerlerimiz açık olacak.

Muhacir Pazarı hangi günler açık?

Kavuş, yapılan düzenleme sonrası hangi pazar yerinin ne zaman açılacağına ilişkin listeyi de paylaştı. Buna göre, kentin en büyük pazar yerlerinden olan Muhacir Pazarı, Cumartesi günü kurulacak.

Konya Ereğli pazarı hangi gün?

Ereğli Sebzeciler Odası başkanı Esef Derin'den alınan bilgilere göre Konya Ereğli'de Salı, Perşembe ve cuma günlerinde semt pazarları kurulacak. Salı günü Salı pazarı kendi yerinde, Perşembe günü ise Perşembe pazarı kendi yerinde, Cuma günü cuma pazarı da kendi yerinde kurularak vatandaşlara hizmet edecek.

Konya Sedirler Pazarı hangi gün?

Sedirler Cumartesi Pazarı - Karatay, Konya.

Cumartesi günü semt pazarları açık mı?

-Cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında kurulacak pazarlarda sadece yaş sebze/meyve ile fide satılabilecek, (özellikle köylülerimizin ürünleri olmak üzere), temizlik ürünleri, giyim, züccaciye, oyuncak, süs eşyası, çanta vb. ürünlerin satışına ise izin verilmeyecek.

Konya Ereğli semt pazarı hangi gün?

Ereğli Sebzeciler Odası başkanı Esef Derin'den alınan bilgilere göre Konya Ereğli'de Salı, Perşembe ve cuma günlerinde semt pazarları kurulacak. Salı günü Salı pazarı kendi yerinde, Perşembe günü ise Perşembe pazarı kendi yerinde, Cuma günü cuma pazarı da kendi yerinde kurularak vatandaşlara hizmet edecek.

Bakırköy Sosyete pazarı hangi günler açık?

Sosyete Pazarı Bakırköy, Cumartesi günleri kuruluyor.

Saltukova pazarı hangi gün?

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde, Pazartesi günleri beldede kurulan Pazar yerinde düzenlemeler yapılıyor. Hürriyet Caddesi üzerinde kurulan giyim ve tuhafiye pazarında vatandaşlar için yaya yürüyüş yolları yapılarak çizilmeye başlandı.

Selçuk Halk pazarı ne zaman?

Selçuk'ta neredeyse her gün bir pazar kuruluyor. İlçenin ana pazarı konumunda olan Cumartesi Pazarı ve yıllardır kurulan Çarşamba Pazarına ek olarak Cumhuriyet Mahallesi'nde de Pazartesi günleri faaliyet gösterecek olan bir pazar kurulmaya başlandı.