Recep ivedik 4 ne kadar kazandı?

İçindekiler:

  1. Recep ivedik 4 ne kadar kazandı?
  2. Recep İvedik 6 ne kadar harcandı?
  3. Recep İvedik filmi ne kadar izlendi?
  4. Recep ivedik 5 ne zaman olacak?
  5. Recep ivedik 4 ne zaman vizyona girdi?
  6. Recep İvedik 6 nereden izlenir?
  7. Recep İvedik 6 Netflix te var mı?

Recep ivedik 4 ne kadar kazandı?

Recep İvedik 4 filmi 7 milyon 3 izleyici ile 72 milyon 1 TL hasılat elde etti. Recep İvedik 5 filmi 7 milyon 4 izleyici ile 85 milyon 9 TL hasılat elde etti.

Recep İvedik 6 ne kadar harcandı?

Serinin yenisi Recep İvedik 6'nın Afrika macerasını beyazperdeye taşıyacağı film için 100 bin lira harcanarak Bursa'nın Karacabey ilçesine inşa edilen evler, ilçede devam eden şiddetli yağış nedeniyle yıkıldı. Çekimleri tamamlanan filmden geriye kalan set alanı, Karacabey Belediyesi'ne hediye olarak bırakılmıştı.

Recep İvedik filmi ne kadar izlendi?

4.301.693 kişi tarafından izlendi.

Recep ivedik 5 ne zaman olacak?

Recep İvedik 5, Togan Gökbakar'ın yönettiği ve senaryosunu Şahan Gökbakar ile birlikte yazdığı Türk komedi filmi. Recep İvedik film serisinin beşinci filmidir. Filmin başrollerinde Şahan Gökbakar, Orkan Varan ve Deniz Ceylan yer almaktadır. Film, 'de vizyona girdi.

Recep ivedik 4 ne zaman vizyona girdi?

Recep İvedik 4, tarihinde vizyona giren Recep İvedik 3'ün devam filmidir.Yönetmenliği ve senaristliği Togan Gökbakar üstlenmiştir. Filmin yapımcılığını Emrah Çoban yapmıştır. Filmin ana karakterini Şahan Gökbakar canlandırmıştır.

Recep İvedik 6 nereden izlenir?

Peki Recep İvedik 6 Nereden İzlenir? Netflix – Geçtiğimiz günlerde duyurusu yapıldı, Recep İvedik 6 Netflix üzerinden izlenen türk filmleri arasına katıldı. Google Play – Yine kiralama(3.99₺) ve satın alma(16.99₺) seçenekleriyle Google Play üzerinden de izleyebilirsiniz.

Recep İvedik 6 Netflix te var mı?

Togan Gökbakar'ın yönettiği ve senaryosunu Şahan Gökbakar ile birlikte yazdığı Türk komedi filmi Recep İvedik 6 filmi 'da vizyona girmiş ve yüksek gişe rakamlarına ulaşmıştı. Recep İvedik 6 filmi popüler dizi ve film platformu Netflix'te yayınlanacak.