Zerrin Çelik hangi hastanede?

İçindekiler:

  1. Zerrin Çelik hangi hastanede?
  2. Zerrin Çelik alan kimdir?
  3. Muhammet göçmen hangi hastanede?
  4. Mehmet Gencer kimdir?
  5. Prof Dr Mehmet Emin Soysal Kimdir?
  6. Deva Hazar hangi hastanede?
  7. Prof Dr Seyide Soysal Kimdir?
  8. Mehmet Emin Soysal nerede çalışıyor?
  9. Seyide Soysal nerede?
  10. Seyide Soysal hangi hastanede çalışıyor?

Zerrin Çelik hangi hastanede?

Hastalarına muayenehanesinin yanı sıra kurucu ortaklarından olduğu Özel Denizli Cerrahi Hastanesi'nde ameliyat ve doğum hizmeti veren Dr. Zerrin Çelik, evli ve iki çocuk annesidir.

Zerrin Çelik alan kimdir?

1968 yılında Ankara'da doğan Dr. 1992 yılında kazandığı sınavla uzmanlık eğitimini Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tamamladı. ... 1996- 2004 yılları arasında Denizli Devlet Hastanesi'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak görev yaptı.

Muhammet göçmen hangi hastanede?

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı 20 yılları arasında Ankara Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. 2021 yılından itibaren hastanemizde çalışmalarını sürdürmektedir.

Mehmet Gencer kimdir?

1975 yılında Denizli'nin ÇAL ilçesinde doğdu. 1998 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 2003 yılında İzmir Atatürk Eğitim ve Uygulama Araştırma Hastanesi'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanlığını tamamladı. 2005 yılından bu yana Denizli Özel Egekent Hastanesi'nde görev yapmaktadır.

Prof Dr Mehmet Emin Soysal Kimdir?

1961 yılında İstanbul'da doğmuştur. Lisans eğitimini 1983-1989 yılları arasında Ankara Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Bölümü'nde, uzmanlık eğitimini ise 1985-1989 yılları arasında Ankara Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Hastanesinde tamamlamıştır.

Deva Hazar hangi hastanede?

Op.Dr.Deva Hazar Özel Denizli Sağlık Hastanesinde hizmet vermektedir.

Prof Dr Seyide Soysal Kimdir?

2006 yılında Belçika'da Prof. ... 2007 yılında Pamukkale Üniversitesi'nde Profesör Doktor unvanıyla görev almıştır. 2020 yılına kadar Antalya'da özel bir hastanede çalışmıştır. Toplamda 500 adet yayını mevcuttur. 2020 yılından itibaren Denizli Özel Egekent Hastanesi'nde hizmet vermektedir.

Mehmet Emin Soysal nerede çalışıyor?

Ocak 2011'den bu yana da Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı'nda Profesör Doktor olarak çalışmalarına devam etmektedir. 2019 yılından itibaren Denizli Özel Egekent Hastanesi'nde hizmet vermektedir.

Seyide Soysal nerede?

Seyide Soysal, Özel Antalya Likya Hastanesi'nde hizmet vermektedir.

Seyide Soysal hangi hastanede çalışıyor?

2020 yılından itibaren Denizli Özel Egekent Hastanesi'nde hizmet vermektedir.