Evlilik cüzdanı fotoğrafı nasıl olmalı?

İçindekiler:

  1. Evlilik cüzdanı fotoğrafı nasıl olmalı?
  2. Evlilik cüzdanı kaybolursa nereden alınır?
  3. Aile Cüzdanı ne işe yarar?
  4. Aile Cüzdanı Seri No nerede yazar?

Evlilik cüzdanı fotoğrafı nasıl olmalı?

5- Vesikalık 4 adet fotoğraf (Fotoğrafın son altı ay içinde çekilmiş, 4,5x6 ebatında olması gerekmektedir. Renkli fotokopi kabul edilmemektedir. Kadın fotoğrafında alın ve çene açık, erkek fotoğrafında ise baş açık olacaktır. Biyometrik fotoğraf kabul edilmemektedir.)

Evlilik cüzdanı kaybolursa nereden alınır?

Evlenen çiftlerin en çok merak ettiği konular arasında evlenme cüzdanının kaybolması halinde ne yapmaları gerektiği oluyor. Kayıp nedeniyle nikah cüzdanı almak için uluslararası aile cüzdanı talep belgesi ve eşlere ait ikişer adet fotoğraf ile birlikte yerleşim yeri ilçe nüfus müdürlüğüne müracaat edilmesi gerekiyor.

Aile Cüzdanı ne işe yarar?

Uluslararası Aile Cüzdanı Nedir ​Uluslararası Aile Cüzdanı bir aileyi oluşturan eş ve çocukların kimlik bilgilerini kapsayan ve kişilerin uyruğunu kanıtlayan çok dilli resmi belgedir.

Aile Cüzdanı Seri No nerede yazar?

Eskiden fotoğrafın hemen altında olan seri numarası, yeni kimliklerde fotoğrafın solunda yer almaktadır. Soyadı, isim ve doğum tarihinden sonra Seri No şeklinde bir ibare vardır. Burada harf ve rakamlardan oluşan dokuz haneli yazı sizin seri numaranızdır. Hemen altında kartın son geçerlilik tarihi bulunmaktadır.