Avea açılımı ne demek?

İçindekiler:

  1. Avea açılımı ne demek?
  2. Avea hangi şirkete ait?
  3. Türk Telekom kaçıncı yılını kutluyor?
  4. Avea hangi hatların birleşimi?
  5. Avea hangi isimlerin birleşimi?
  6. Türk Telekom satılıyor mu?

Avea açılımı ne demek?

19 Şubat'ta Türk Telekom'un GSM Operatörü Aycell ile İş-TİM'in birleşmesi sonucu TT&TİM İletişim Hizmetleri A.Ş. kuruldu. TT&TİM İletişim Hizmetleri A.Ş.'nin ticari unvanı 15 Ekim'de Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. (Avea) olarak değiştirildi.

Avea hangi şirkete ait?

Avea, Türkiye'de Türk Telekom altında 'te kurulup daha sonra 'da tüm faaliyetleri ana şirket olan Türk Telekom'a aktarılarak feshedilen GSM operatörüdür.

Türk Telekom kaçıncı yılını kutluyor?

TÜRK TELEKOM KAÇ YAŞINDA | Telekomcular Derneği. Türk Telekom geçtiğimiz günlerde 20 Nisan'da 175. Yaşını kutladı....

Avea hangi hatların birleşimi?

2004 yılında Aycell'in İş Bankası Grubu'na ait Aria ile birleşmesi sonucunda TT&TİM İletişim hizmetleri A.Ş. kuruldu. TT&TİM İletişim Hizmetleri A.Ş.'nin ticari unvanı, tarihinde Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. olarak değiştirildi ve şirket Avea markası altında ticari faaliyetlerine başladı.

Avea hangi isimlerin birleşimi?

- Avea, TTNET ve Türk Telekom'un mobil, internet, ev telefonu ve TV hizmetleri, itibariyle “Türk Telekom” tek markasıyla müşterilere sunulacak.

Türk Telekom satılıyor mu?

Türk Telekom Lübnanlı Hariri ailesi ve Suudilerin ortak olduğu Oger'e 6.5 milyar dolara satıldı. ... Türk Telekom'un yüzde 55'i, Suudi bağlantılı Lübnanlı Hariri ailesine satıldığında borcu yoktu ve kasasında 2 milyar dolar para vardı. Özelleştirme ihalesi sonrası kurumlar vergisi yüzde 30'dan yüzde 20'ye düşürülmüştü.