Nubuk koltuk takımları nasıl temizlenir?

İçindekiler:

  1. Nubuk koltuk takımları nasıl temizlenir?
  2. Aspirinle hali silinir mi?
  3. Aspirin deterjan nasıl kullanılır?
  4. Kumaş koltuklar ne ile silinir?

Nubuk koltuk takımları nasıl temizlenir?

Nubuk koltuklarınızın yüzeylerini yıpratmadan en iyi hijyeni sağlamak için gliserin, sıvı sabun, ya da koltuk yıkama şampuanı kullanmak seçeceğiniz en iyi yoldur. Toz, leke ve kir temizlemede en etkili sonucu sizlere sağlayan bu ürünlerden su doldurduğunuz bir kova içersine az miktarda koyup suyun köpürmesini sağlayın.

Aspirinle hali silinir mi?

Temizleme işleminden sonra kumaşın ve halının çabuk toz tutmaması ve kirlenmesi önler. Su ile boyası atmayan ve çekmeyen her türlü kumaşın ve halının temizliğinde kullanılır. Çevre sağlığına uygundur,Doğada %80 üzerinde parçalanır.

Aspirin deterjan nasıl kullanılır?

Gömlek, yaka ve kol kirlerinde ürünü direkt kirli bölgeye püskürtünüz. Daha sonra makinede yıkama yapınız. Halı, koltuk ve döşemelerde kirli bölgeye püskürtünüz, sünger yardımıyla ovalayınız. Daha sonra temiz bir bez ile yüzeyi durulayınız.

Kumaş koltuklar ne ile silinir?

Koltuk yüzeylerinde ve özellikle kumaş koltuklarda etkili bir sonuç bırakıyor. Bir kabın içerisine sıcak suyu ile beraber arap sabununu karıştırın. Daha sonra temiz bir bez yardımıyla koltukları iyice silin. Bu aşamadan sonra bir de soğuk su ve çamaşır yumuşatıcısı ile ikinci kez silin.