Yüz kesesi nasıl kullanılmalı?

İçindekiler:

  1. Yüz kesesi nasıl kullanılmalı?
  2. Sivilceli yüze kese yapılır mi?
  3. Vücut kesesi nasıl yapılır?
  4. Kabak lifi nasıl kullanılır?
  5. Dermapeel kese nasıl kullanılır?
  6. Sert kese zararlı mı?

Yüz kesesi nasıl kullanılmalı?

Cildinize sabun, duş jeli v.b. ürünler kullanmadan sıcak su altında 3 dakika kadar cildinizin yumuşaması için bekleyiniz ve suyu kapatarak 1 dakika kadar cildinizin kese için hazır olmasını bekleyiniz. Yumuşayan cildinizde DermaPeel Kese''nizi aşağı yukarı yumuşakhareketlerle cildinize sürünüz.

Sivilceli yüze kese yapılır mi?

- Yüze kese yapmak cildinizde fazla yağı arındırır ve ölü derileri temizler. Fazla yağın atılması sivilce, akne ve siyah nokta problemlerini gidermeye yardımcı olur. Kan dolaşımını hızlandırarak gözeneklerdeki kirleri ortadan kaldırır. - Tıpkı vücuda kese yaparken olduğu gibi sıcak suyla yüzün yumuşaması sağlanmalıdır.

Vücut kesesi nasıl yapılır?

'Kese nasıl yapılır? ' diye merak ediyorsanız öncelikle yapabileceğiniz en sıcak suda banyonuzu yaptıktan sonra ince bir kese ile vücudunuzu ileri geri hareketlerle keselemek olacaktır. Sonrasında da tekrar lifle sabunlanarak temizlenebilirsiniz. Kesenin aynı zamanda bir takım faydaları bulunmaktadır.

Kabak lifi nasıl kullanılır?

Oldukça sert bir yapısı vardır, kullanırken cildinizi tahriş etmemesine özen gösteriniz, lakin su aldığında kabak lifi yumuşamaktadır. Cilt bakımında kabak lifinin defne sabunu veya bıttın sabunu gibi doğal sabunlarla birlikte kullanılması önerilmektedir.

Dermapeel kese nasıl kullanılır?

Cildinize sabun, duş jeli v.b. ürünler kullanmadan sıcak su altında 3 dakika kadar cildinizin yumuşaması için bekleyiniz ve suyu kapatarak 1 dakika kadar cildinizin kese için hazır olmasını bekleyiniz. Yumuşayan cildinizde Dermapeel Kese'nizi aşağı yukarı yumuşak hareketlerle cildinize sürünüz.

Sert kese zararlı mı?

Eğer sık sık kese yaparsanız veya günlük olarak çok sert lif ile vücudu liflerseniz deri tabakası tahriş olabilir. Vücudunuzda tahriş meydana getirmesi, bir çok deri hastalığına sebebiyet verebilir.