Keki anlamı ne?

İçindekiler:

  1. Keki anlamı ne?
  2. Keki Kürtçede ne demek?
  3. Argoda kek ne demek?
  4. Üzümlü Kek anlamı ne?
  5. Kek bir tatlı mıdır?
  6. Kürtçe EREY ne demek?

Keki anlamı ne?

Keke kelimesi kürtçedir. Anlamı ise kürtçede erkek kardeş(büyük veya küçük) anlamına gelir. keke,keko,keki.. Biraz daha geniş anlamı ile bakarsak kanka, dost anlamları ilede kullanılabilir.

Keki Kürtçede ne demek?

Kürtçe'de "Keke" kelimesinin kullanımına örnekler ve Kürtçe "Keke" kelimesinin Türkçe çevirisi. ... "Keke" veya "Keko" Kürtçe'de kullanım yerlerine göre arkadaş, kardeş, abi, cana yakın, sıcakkanlı, samimi dost anlamında kullanılan bir hitap şekli, ifadesidir.

Argoda kek ne demek?

İngilizce'de LOL veya ahaha anlamına gelen kelime.

Üzümlü Kek anlamı ne?

Cedric'in, Chen'e 'üzümlü kekim' demesinin nedeni, Cedric'in üzüme alerjisi olması ve hayatı boyunca üzümlü kek yiyememesidir. ... Cedric'in, Chen'e 'üzümlü kekim' demesinin nedeni, Cedric'in üzüme alerjisi olması ve hayatı boyunca üzümlü kek yiyememesidir. Ve Chen'de, onun için üzümlü kek kadar imkansızdır..

Kek bir tatlı mıdır?

Kek tarifleri, mutfaktaki en tatlı uğraşlardan biri. Kekin hazırlanışından tadımına kadar her anı insana mutluluk veriyor. Pişmeye başladığında evi saran mis gibi kokusu, pişer pişmez hemen soğusa da yesem heyecanıyla kekler, bir mutfağın olmazsa olmazı desek yanlış olmaz herhalde.

Kürtçe EREY ne demek?

Kürtçe'de "Erê" kelimesinin kullanımına örnekler ve Kürtçe "Erê" kelimesinin Türkçe çevirisi. ... Türkçede "Erê" kelimesi evet anlamına gelir.