AÖF yaz okulu ne kadar sürüyor?

İçindekiler:

  1. AÖF yaz okulu ne kadar sürüyor?
  2. AÖF'de yaz okulu nasıl oluyor?
  3. Açık öğretim yaz okulu tek sınav mı?
  4. AÖF yaz okulu sınavı tek mi?
  5. AÖF 33 puan geçer mi?
  6. AÖF Yaz Okulu Sınavı ortalamayı etkiler mi?
  7. AÖF DC ile geçilir mi?

AÖF yaz okulu ne kadar sürüyor?

AÖF yaz okulu sınavında her ders için 20 soru sorulacak ve 30 dakika süre verilecek. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yaz okulu sınavına katılacak öğrenciler için giriş belgesi geçtiğimiz günlerde erişime açıldı. AÖF yaz okulu sınavı tarihinde yüz yüze yapılacak.

AÖF'de yaz okulu nasıl oluyor?

Yaz okulu kayıt işlemi, Ders Seçimi ve Kayıt Bedelinin Ödenmesiyle gerçekleşecektir. Kayıt işlemleri; 05 Temmuz 2021 Pazartesi günü başlayacak ve 09 Temmuz 2021 Cuma günü saat 22:00'de sona erecektir. Ders seçimi yapılmadan bankada ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler yaz okuluna kayıt yaptıramayacaklardır.

Açık öğretim yaz okulu tek sınav mı?

Yaz okulu başarı değerlendirmesi tek sınav ile yapılır ve bu sınavın başarı notuna katkısı %100'dür. Yaz okulunda yapılacak sınava kimler giremez? Güz veya Bahar dönemine bakılmaksızın girmiş olduğu son sınavında kopya nedeniyle sınavı/sınavları geçersiz sayılan öğrenci yaz okuluna kayıt yaptırabilir.

AÖF yaz okulu sınavı tek mi?

Yaz okulu başarı değerlendirmesi tek sınav ile yapılır ve bu sınavın başarı notuna katkısı %100'dür. Yaz okulunda yapılacak sınava kimler giremez?

AÖF 33 puan geçer mi?

AA, AB, BA, BB, BC, CB ve CC geçer harf notlarıdır. Bu notları aldığınız dersleri tekrar seçemezsiniz. CD, DC ve DD harf notları ise öğrencinin son akademik durumu Başarılı yani genel not ortalaması 2,00 ve üzerinde ise geçer harf notlarıdır ve öğrenci bu dersleri tekrar seçemez.

AÖF Yaz Okulu Sınavı ortalamayı etkiler mi?

Yaz okuluna kayıt yaptıran öğrenci için; yaz okulunda geçen süre eğitim-öğretime ilişkin azami sürenin hesabında dikkate alınmaz.. ... Yaz okulunda alınan dersin harf notu ve kredisi Genel Not Ortalamasını etkiler. Tekrar edilen bir ders için son not dikkate alınarak kredisine göre Genel Not Ortalaması hesaplanır.

AÖF DC ile geçilir mi?

AA, AB, BA, BB, BC, CB ve CC geçer harf notlarıdır. ... CD, DC ve DD harf notları ise öğrencinin son akademik durumu Başarılı yani genel not ortalaması 2,00 ve üzerinde ise geçer harf notlarıdır ve öğrenci bu dersleri tekrar seçemez.