Avcılardan yeni havalimanı kaç dakika?

İçindekiler:

  1. Avcılardan yeni havalimanı kaç dakika?
  2. Havaist avcılardan nereden kalkıyor?
  3. Avcılar Havaş nereden kalkıyor?
  4. Esenyurt'tan istanbul Havaalanına nasıl gidebilirim?

Avcılardan yeni havalimanı kaç dakika?

Avcılar ile İstanbul Havaalanı arası mesafe olarak yaklaşık 68 km dir. Avcılar ile İstanbul Havalimanı arası Havaist Havalimanı Otobüsleri ile yaklaşık yolculuk süresi : 120 dakikadır. Bu süre Hava ve yol koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Havaist avcılardan nereden kalkıyor?

- Avcılar de Havaist Havalimanı Yolcu Servisleri, Avcılar İstanbul Üniversitesi Kampüsü karşısında, Avcılar Camiinin 50 mt gerisindeki köprünün altındaki İETT durağı. E-5 üzeri Sabancı 50.yıl Anadolu lisesi önü, Küçükçekmece yönünden hareket etmektedir. Avcılar Havaist durağı Metrobüs Çıkışına yakındır.

Avcılar Havaş nereden kalkıyor?

Avcılar Havasit Durağı, Avcılar Havaist Otobüsleri Durağı Nerede? - Avcılar de Havaist Havalimanı Yolcu Servisleri, Avcılar İstanbul Üniversitesi Kampüsü karşısında, Avcılar Camiinin 50 mt gerisindeki köprünün altındaki İETT durağı. E-5 üzeri Sabancı 50.yıl Anadolu lisesi önü, Küçükçekmece yönünden hareket etmektedir.

Esenyurt'tan istanbul Havaalanına nasıl gidebilirim?

ESENYURT'TAN İSTANBUL HAVALİMANI'NA Bunlardan ilki Esenyurt'tan Ankara istikametinde TEM'e bağlanıp TEM Mahmutbey kavşağından Başakşehir/İstanbul Yeni Havalimanı tabelasını takip edip O-6 ücretli otoyoluna bağlanıp yaklaşık 40-45 dakikalık bir yolculukla İstanbul Havalimanı'na ulaşabilirsiniz.