Telefonlarda Pro ne demektir?

İçindekiler:

  1. Telefonlarda Pro ne demektir?
  2. Telefon modellerinde pro ne demek?
  3. Samsung telefonlarda ne demek?
  4. Telefon modellerinde S ne demek?
  5. Samsung Korece ne demek?

Telefonlarda Pro ne demektir?

Pro modu, fotoğraflarınızda ve videolarınızda ince ayar yapmanıza olanak tanır ve fotoğraf çekimi veya video kaydı yapılırken ISO duyarlılığı, odak modu ve daha fazlası üzerinde size tam kontrol verir.

Telefon modellerinde pro ne demek?

Galaxy M Pro ise, 2.66 inç boyutunda bir ekrana sahip. Bu ekranın çözünürlüğü ise 4 piksel. Ürün “Pro” ifadesini taşıyor ve cihazda fiziksel bir QWERTY klavyenin kullanıldığını söyleyebiliyoruz. 1 GHz değerindeki işlemci bu ürünün işlevlerini yerine getirmesini sağlayacak.

Samsung telefonlarda ne demek?

Öncelikle Samsung'un Seul, Güney Koreli bir şirket olduğunu belirtmek gerek. Samsung aslında Sam ve Sung olarak iki parçadan oluşan bir kelimedir ve bunların bir anlamı var. Sam 'üç', Sung ise 'yıldız' anlamlarını taşır. Yani Samsung'un anlamı “üç yıldız” demek.

Telefon modellerinde S ne demek?

Apple, akıllı telefonlarını genellikle iki yıllık döngüler ile tanıtmaktadır. Bu döngü içerisinde iPhone'lar bir yıl düz rakamlarla isimlendirilirken, diğer yıl 's' takısı ile isimlendirilir.

Samsung Korece ne demek?

Samsung aslında Sam ve Sung olarak iki parçadan oluşan bir kelimedir ve bunların bir anlamı var. Sam 'üç', Sung ise 'yıldız' anlamlarını taşır. Yani Samsung'un anlamı “üç yıldız” demek. Korece sembolü ise “Hanja” demek, yani büyük sayıda ve güçlü demek.