Vintage gözlük ne demek?

İçindekiler:

  1. Vintage gözlük ne demek?
  2. Vintage gözlük markası hangi ülkenin?
  3. Vintage Sunglasses ne demek?
  4. Vintage nerenin markası?
  5. American Vintage ne?

Vintage gözlük ne demek?

Vintage, gözlük markası değildir Vintage yıllar önce üretilmiş olan, günümüzde üretimi olmayan, nadir bulunan, ürünleri tanımlamaya yarayan bir kavram.

Vintage gözlük markası hangi ülkenin?

Vintage gözlük modelleri yıllar önce 1980'lerde, 90'larda üretilmiş dönemin marka ürünleri. Birçoğu İtalyan malı oluyor. Fransız ve Alman üretimi vintage türü gözlük modelleri de bulunuyor.

Vintage Sunglasses ne demek?

New Old Stock, Dead Stock olarak isimlendirilen hiç kullanılmamış, ambalajlarda, depolarda durmuş sıfır vintage ürünler de piyasada bulunuyor. vintagegozlukler.com olarak satışa sunduğumuz vintage gözlük modelleri sıfır, hiç kullanılmamış temiz ürünlerdir.

Vintage nerenin markası?

American Vintage, 2005 yılında Michael Azoulay tarafından kurulan American Vintage Inc. bünyesindeki giyim ürünleri markasıdır. Dünya çapında yaklaşık 150 butiğe sahiptir. American Vintage Inc. Amerika merkezlidir.

American Vintage ne?

Sadeliğin ruhunu pastel renkler, düz kesimler ve kaliteli dokular kullanarak ortaya çıkaran American Vintage, kaliteli ürünleri ile tüm kullanıcıların beğenisini toplar. 2005 yılında modern ve şık bir çizgide üretim yapmak amacı ile Amerika menşeili olarak kurulan firma, kurulduğu ilk günden bugüne dek değişmeyen ...