Lifting islemi nedir?

İçindekiler:

  1. Lifting islemi nedir?
  2. Kirpik liftingi ne kadar arayla yapılır?
  3. Kirpik liftingi kaç TL?
  4. Kirpik lifting kaç ay sürer?
  5. Kirpik lifting işlemi nedir?
  6. Ipek kirpik ne kadar süre durur?

Lifting islemi nedir?

Kirpik Lifting, seyrek ve hacimsiz kirpikleri kökten uca güçlendirerek, kirpiklerin daha uzun ve daha dolgun görünmesi sağlayan bir işlemdir. Doğal kirpiklerin beslenmesini ve kıvrılmasını sağlayan bu yöntemde kimyasal maddeler kullanılmaz.

Kirpik liftingi ne kadar arayla yapılır?

Kirpiklerindeki kıvrımlı ve belirgin görünümü azalma olmaksızın devam ettirmek isteyenler 1,5 ay arayla kirpik lifting yenileme seanslarına gelebilmektedir. Yapılan yenileme işleminde doğal döngüde yeni çıkan kirpiklerin üzerine yapılan kirpik lifting uygulamasıyla kalıcılık kişi istediği sürece devam ettirilmektedir.

Kirpik liftingi kaç TL?

Kirpik lifting uygulaması için birçok etkenden kaynaklı farklı fiyatlarla karşılaşmanız olasıdır. Her güzellik merkezi değişen ücretlerle müşterilerine hizmet vermekte. Salonumuzda Kirpik lifting fiyatı 200₺'dir.

Kirpik lifting kaç ay sürer?

"Kirpik liftingi nedir?" diye soracak olursan, kirpikleri 2-3 ay kadar süreyle kalıcı bir şekilde kaldırma ve kıvırma işlemi olarak özetleyebiliriz. Özellikle düz kirpiklere sahip olanların sık tercih ettiği bu uygulama, kirpiklere sürülen bazı kimyasal solüsyonlar ile uzun süreli kalkıklık ve kıvrıklık kazandırıyor.

Kirpik lifting işlemi nedir?

Kirpik Lifting, seyrek ve hacimsiz kirpikleri kökten uca güçlendirerek, kirpiklerin daha uzun ve daha dolgun görünmesi sağlayan bir işlemdir. ... Kirpik köklerine keratin ve vitamin takviyesi yapılarak, doğal süreç ile kirpiklerin sağlıklı bir şekilde uzaması ve dolgunlaşması beklenir.

Ipek kirpik ne kadar süre durur?

İpek kirpik kullanımı ortalama 2-3 haftadır. Bakımı yapılmazsa ipek kirpiklerin ömrü yavaş yavaş bitmeye başlamaktadır.