Serdar Tuncer Hangi üniversiteden mezun?

İçindekiler:

  1. Serdar Tuncer Hangi üniversiteden mezun?
  2. Serdar Tuncer kimdir ne iş yapar?
  3. Yazar Serdar Tuncer nereli?
  4. TRT 1 Serdar Tuncer kimdir?
  5. Bekir Develi kaç çocuğu var?
  6. Sahur vakti hangi kanalda?
  7. MasterChef Esra nereli aslen nereli?

Serdar Tuncer Hangi üniversiteden mezun?

Serdar Tuncer Biyografisi Serdar Tuncer, ilk ve ortaokulu bitirdikten sonra lise eğitimini almak için Ankara Merkez İmam Hatip Lisesi'ne gitti ve buradan mezun oldu. Henüz lise eğitimine devam ederken, radyoda '' Beş Çayı '' isimli programı sunmaya başladı.

Serdar Tuncer kimdir ne iş yapar?

Serdar Tuncer (d. 16 Ağustos 1978, Ankara), Türk televizyon programcısı ve şairdir. Kanal a televizyonunda yayınlanan "Gecede Bir Gün" Programı 2005 yılının en iyi tv kültür sanat programı seçildi. Kanal A'da "Yıldızdan Mahyalar" isimli programı sundu.

Yazar Serdar Tuncer nereli?

Ankara, Türkiye Serdar Tuncer/Doğum yeri

TRT 1 Serdar Tuncer kimdir?

Serdar Tuncer (d. 16 Ağustos 1978, Ankara), Türk televizyon programcısı ve şairdir. ... 2007 yılında Kanal 1'de yayınlanan "Türkiye'de ve Avrupa'da Ramazan" isimli programı sundu. 2008, 2009, 20 yıllarında Ramazan ayında Topkapı Sarayından canlı olarak TRT 1'de iftar programları sundu.

Bekir Develi kaç çocuğu var?

Bekir Develi, evli ve 2 çocuk babasıdır. Bekir Develi, TRT 1′de yayınlanan; Bayram Şekeri, Seçmen Ne Der, Elâlem Ne Der, İstanbul'da Ramazan, Dünya'da Ramazan, Anadolu Gezgini, Anadolu'da Ramazan, Kim Bilecek, Sütlü Kahve, Arife Tarif, Gez Göz Arpacık, Ramazan Sevinci isimli programları sundu.

Sahur vakti hangi kanalda?

Bölümünde; araştırmacı yazar Hayati İnanç Bekir Köse'nin konuğu oldu. FRAGMAN Bekir Köse ile Sahur Vakti, Ramazan ayı boyunca 01.30'da canlı yayında Show TV'de!

MasterChef Esra nereli aslen nereli?

Aslen Balıkesir'li olan Esra Tokelli, herhangi bir yemek okuluna gitmemiştir.