Mailde CC ye eklemek ne demek?

İçindekiler:

  1. Mailde CC ye eklemek ne demek?
  2. Mailde nasıl CC yapılır?
  3. Sosyal medyada CC ne demek?
  4. Outlook da cc ye nasıl eklenir?
  5. Sıvılarda cc ne demek?
  6. Outlook da cc ne demek?

Mailde CC ye eklemek ne demek?

Maillerde TO, CC, BCC gibi alanlar görürsünüz ve hepsi de maili göndereceğiniz kişileri ifade eder. CC Ne Demek? Mail atarken CC'ye koyacağınız kişi o iş hakkında bilgi vermek istediğiniz, mailin direk olarak muhattabı olmayan kişidir.

Mailde nasıl CC yapılır?

Mailde CC'lemek mailin aynısını bu bölüme eklenen kişiye de iletmek anlamına gelir. Birine mail atarken başka bir kişiyi CC bölümüne eklemek onu CC'lemek anlamına gelir. Örneğin bir müşteriye iletilen proje teklifi e-posta üzerinden gönderilirse müdür ya da yönetici CC'ye eklenir.

Sosyal medyada CC ne demek?

CC: Carbon Copy kelimelerinin kısaltmasıdır. Bu şekilde eklediğiniz kişilere mailin bir kopyası gider. BCC: Blind Carbon Copy kısaltmasıdır.

Outlook da cc ye nasıl eklenir?

Adım: Kural açıklamasını düzenleyin (altı çizili bir değere tıklayın) alanında, kişiler veya ortak grup öğesine tıklayın. Kural Adresi iletişim kutusunda bir ada veya gruba ve sonra Kime öğesine tıklayın. Kime kutusuna eklemek istediğiniz tüm ad veya gruplar eklenene kadar bu adımı yineleyin. Tamam'a tıklayın.

Sıvılarda cc ne demek?

Cc Tanımı: Ölçü birimi olarak kullanılan Cc (Cubic Centimeter) santimetre küp demektir.

Outlook da cc ne demek?

CC (Carbon Cop): Bilgi anlamına gelmektedir. Bu alana yazdığınız mail adresleri direkt alıcı değildir, fakat mail olduğu gibi bu kişilere de gönderilir. ... “CC” alanına yazdığınız mailleri “To” alanındaki kişiler de görür. “BCC”, Gizli Karbon Kopya olarak adlandırılır.