Apple'ın kurucusu kimdir Bulmaca?

İçindekiler:

  1. Apple'ın kurucusu kimdir Bulmaca?
  2. Apple'ın kurucusu kimdir nerelidir?
  3. Apple kurucusu neden öldü?
  4. iPhone'un Ceo'su Kim?
  5. Steve Jobs annesi ve babası nereli?
  6. Steve Jobs Arap mi?

Apple'ın kurucusu kimdir Bulmaca?

Steven Paul Jobs, 'te San Fransisco'da doğdu.

Apple'ın kurucusu kimdir nerelidir?

Steve Jobs kimdir? - Yeni Akit. Steve Jobs, tarihinde San Francisco'da dünyaya geldi. Amerikalı Joanne Carole Schieble ve Suriye asıllı politik bilim profösörü Abdulfattah John Jandali'nin oğludur. Sonraları Paul Jobs ve Clara Jobs-Hakobian çifti tarafından evlat edinilmiştir.

Apple kurucusu neden öldü?

Jobs, pankreas kanseri tedavisi gördükten sonra karaciğer nakli operasyonu geçirmişti. ABD Başkanı Barack Obama, Apple'ın kurucusu Steve Jobs'un ölümü üzerine yaptığı açıklamada, "dünyanın bir hayalci kaybettiğini" söyledi.

iPhone'un Ceo'su Kim?

Timothy Donald "Tim" Cook (d. , Mobile, Alabama, ABD), Steve Jobs'un 24 Ağustos 2011 tarihinde Apple'ın CEO'luğundan ayrılmasının ardından Apple'ın yeni CEO'su olmuştur.

Steve Jobs annesi ve babası nereli?

Green Bay, Wisconsin'de, Amerikalı Joanne Carole Schieble ve Suriye asıllı politik bilim profesörü olan Abdulfattah John Jandali'nin oğlu olarak dünyaya gelmiştir. Mountain View, Kaliforniya'dan Paul Jobs ve Clara Jobs-Hakobian çifti tarafından evlat edinilmiştir.

Steve Jobs Arap mi?

Steve Jobs hakkında az bilinen gerçek şu ki Jobs Arap soyunda geliyor. Adı Abdülfettah Candali olan biyolojik babası, Jobs'un biyolojik annesi Joanne Simpson adlı Amerikalıyla tanıştığında siyaset bilimi yüksek lisans öğrencisiydi.