Klimada HEAT cool ne demek?

İçindekiler:

  1. Klimada HEAT cool ne demek?
  2. Mode klimada ne demek?
  3. Klimada nem alma fonksiyonu ne işe yarar?
  4. Klimada Mild Dry ne demek?
  5. Klima kumandasında Select ne demek?
  6. Beko klima yazın kaç derece olmalı?

Klimada HEAT cool ne demek?

Klimanın soğutma işlemini yapabilmeniz için klimanızın üzerinde eğer Türkçe ise ısıtma soğutma butonları yer alır. Eğer cihazınız Türkçe değil yabancı dilde ise genellikle İngilizce heat ya da cool seçenekleri sunulmaktadır. Klimanızı soğutma konumuna almak için cihazınızın cool yazan tuşuna bir kez basmanız gerekiyor.

Mode klimada ne demek?

Mode (Fonksiyon) Tuşu. Bu tuşa basarak talep ettiğiniz işletim modunu seçebilirsiniz. Bu tuşa her bastığınızda işletim modu AUTO, COOL, DRY, FAN ve HEAT olarak değişecektir.

Klimada nem alma fonksiyonu ne işe yarar?

Klimalarda bulunan nem alma modu ile soğutma modları birbirine karıştırılmaktadır. Fakat nem alma modunda ortamın nem düzeyi, soğutma modunda ise ortamın sıcaklığı ayarlanır. Klimanın nem alma modu açıldığında ortamın nemi tahliye edilerek uygun nem ortamı sağlanır.

Klimada Mild Dry ne demek?

Klimada DRY Nedir? Klimalarda nem alma modudur. Nemli geçen günlerde klimanızı nem alma modunda çalıştırarak ortam nemini ideal düzeyye ulaştırabilirsiniz.

Klima kumandasında Select ne demek?

Akıllı kumanda üzerinde (s) tuşu göreceksiniz select anlamındadır. Bu tuşa her tıklamanızda ekrandaki değerin +1 olarak yükseldiğini göreceksiniz. ... Bu sürecin akabinde akıllı klima kumandanız ile birlikte klimanızı kumanda etmeye başlayabilirsiniz.

Beko klima yazın kaç derece olmalı?

Klimanın ayarları yaz mevsiminin şartlarına uygun şekilde ayarlanmalıdır. Yaz aylarında ayarlanacak ortam sıcaklığının dış sıcaklıktan 7'-8' C düşük olması konfor sağlar. Örneğin 35 derecelik dış sıcaklıkta klimanızın sıcaklığı 28 – 27 derece olmalıdır.