Konya Büyükşehir Belediyesi Açık Kapı nedir?

İçindekiler:

  1. Konya Büyükşehir Belediyesi Açık Kapı nedir?
  2. Konya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Kart Başvurusu Nasıl Yapılır?
  3. Konya Sosyal Kart Nereden Alınır?
  4. Açıkkapı gov nedir?
  5. Açık kapıdan kimler faydalanabilir?
  6. Belediyeden para yardımı nasıl alınır?

Konya Büyükşehir Belediyesi Açık Kapı nedir?

AÇIK KAPI'YA ALO 153 İLE ULAŞIN Alo 153 ve internet üzerinden ulaşılan Konya Büyükşehir Belediyesi Açık Kapı birimi, vatandaşlardan gelen her türlü bilgiyi kayıt altına alıp başvuruları ilgili birimlere göndererek takibini gerçekleştirmeyi sürdürüyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Kart Başvurusu Nasıl Yapılır?

Konya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardım Kartı gerekli başvuru bilgisi için ALO 153 Açık Kapı hattını arama yaparak öğrenim sağlayabilirsiniz. Diğer iletişim yöntemlerinden yararlanmak istiyorsanız; Konya Büyükşehir Belediyesi Telefon Numarası: 444 55 42.

Konya Sosyal Kart Nereden Alınır?

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sosyal Kart ile ihtiyaç sahipleri anlaşmalı market şubelerinden alışveriş yapabiliyor.

Açıkkapı gov nedir?

Açık Kapı projesi ile vatandaşın valiliklere olan taleplerinin elektronik ortamda kayıt, takip ve sonuçlandırılma işlemleri gerçekleştirilmektedir. Uygulama sayesinde vatandaşlar, 17 başlık ve 322 konudan seçtikleri taleplerini doğrudan valilik bünyesinde oluşturulan Açık Kapı Masalarına iletebilmektedir.

Açık kapıdan kimler faydalanabilir?

Kimlerin açık kapı başvurusunda bulunabileceği ise merak edilmektedir. İlgili uygulamada 17 başlık altında açılmış 322 farklı talep konusu bulunmaktadır. İhtiyaç sahibi tüm vatandaşlar talep ve isteklerini açık kapı aracılığı ile başvuruda bulunma hakkında sahiptir.

Belediyeden para yardımı nasıl alınır?

Dar gelirli ve yoksul vatandaşlarımız, bağlı oldukları ilçe belediyesine ya da büyükşehir belediyesine gidip, burada sosyal yardım başvuru formu doldurarak, belediyenin para yardımı, yakacak yardımı, eşya yardımı vb. yardımlarına başvurabiliyorlar.