1 paket Züber kaç kalori?

İçindekiler:

  1. 1 paket Züber kaç kalori?
  2. Hangi Züber kaç kalori?
  3. Züber lokma 1 tanesi kaç kalori?
  4. 1 top Züber kaç kalori?
  5. 1 Züber top kaç gr?
  6. Züber katkısız mı?
  7. 1 adet çilekli Züber kaç kalori?
  8. Züber çikolata kaç kalori?
  9. 3 top Züber kaç kalori?
  10. Zuber kaç gr?
  11. Züber lokma paketi kaç gram?
  12. Züber lokma kaç gr?
  13. Züber Antep fıstıklı kaç gram?
  14. Züber lokma sahibi kimdir?
  15. Züber hangi marketlerde bulunur?
  16. 1 top Züber lokma kaç kalori?
  17. 40 gr Züber kaç kalori?
  18. Züber çikolata kaç gram?

1 paket Züber kaç kalori?

Lezzetinin yanı sıra yüksek protein içeriği, glutensiz oluşu, trans yağ ve ilave şeker içermemesiyle dikkat çekmektedir. Ürünün 1 porsiyonu 119kcal'dir ve 1 porsiyonda(35 g) 2.1 g yağ, 14.8 g CHO,3.5 g lif ve hurmadan gelen 11.3 g doğal şeker içermektedir.

Hangi Züber kaç kalori?

Züber Antep Fıstıklı & Çikolatalı Meyve Ve Kuruyemiş Barının 100 gramında 432 kcal kalori, ayrıca 1 Porsiyon yani 40 gram Züber Antep Fıstıklı & Çikolatalı Meyve Ve Kuruyemiş Barında 173 kalori bulunmaktadır.

Züber lokma 1 tanesi kaç kalori?

Züber Lokma Tanesi Kaç Kalori 1 tane Züber lokma yaklaşık 37-40 kalori aralığında.

1 top Züber kaç kalori?

Antep Fıstık Kaplı Kakaolu Fıntık Ezmeli Meyve Topu lezzetini; hurma, fındık, antep fıstığı, hindiba kökü lifi, kakao kitlesi, nohut unu ve deniz tuzu birleşiminden almaktadır. Bu Züber Lokmanın bir porsiyonu ( kcal'dir. Ürünün enerjisi 15.5 g CHO, 2.6 g protein ve 4,7 g yağdan oluşmaktadır.

1 Züber top kaç gr?

Züber Hi Protein Kakaolu Meyveli Bar Tabi Kakaolu Fındık Kreması deyince aklınıza hemen bazı ürünler geliyor, birazdan bu ürünün içeriğinde ne ilave şeker, ne ilave bitkisel yağ ne de katkı maddesi bulunuyor. Ürün 96 gr.'lık paketlerde satılıyor Alterna Gıda tarafından İstanbul'da üretiliyor.

Züber katkısız mı?

Katkısız ve ilave şekersiz meyve ve kuruyemiş barı olarak satılan Züber markalı ürünleri inceleyeceğiz. İlk olarak; Kakao ve Fındıklı çeşidi inceliyoruz. ... Hurma oranı yazmamakla birlikte ürün; %28 oranında Fındık ve %8 oranında da Kakao Kitlesi içeriyor.

1 adet çilekli Züber kaç kalori?

Besin Değerleri Züber Çilekli & Çikolatalı Meyve Ve Kuruyemiş Barı besin değerlerini hurma, çilek, fındık, badem, hindiba kökü lifi, kakao kitlesi ve nohut unundan almaktadır. Ürünün 1 porsiyonu (40g) 120 kcal'dir ve 20.3 g CHO, 2.3 g protein, 4 g yağ ve 5.1 g lif içermektedir.

Züber çikolata kaç kalori?

Züber Antep Fıstıklı & Çikolatalı Meyve Ve Kuruyemiş Barı, hurma, antep fıstığı, nohut unu, kakao kitlesi, hindiba kökü lifi ve fındıktan oluşmaktadır. Ürün gluten, ilave şeker, trans yağ ve koruyucu madde içermemektedir. Ürünün 1 porsiyonu ( kcal'dir ve 18.5 g CHO, 3.3 g protein, 7.6 g yağ içermektedir.

3 top Züber kaç kalori?

Fındık Kaplı Kakaolu Fıstık Ezmeli Meyve Topu lezzetini; hurma, fındık, yer fıstığı, hindiba kökü lifi, kakao kitlesi ve nohut unu birleşiminden almaktadır. Bu Züber Lokmanın bir porsiyonu ( kcal'dir.

Zuber kaç gr?

Züber Glutensiz Protein Barı Kakaolu 35 G.

Züber lokma paketi kaç gram?

Tabi Kakaolu Fındık Kreması deyince aklınıza hemen bazı ürünler geliyor, birazdan bu ürünün içeriğinde ne ilave şeker, ne ilave bitkisel yağ ne de katkı maddesi bulunuyor. Ürün 96 gr.'lık paketlerde satılıyor Alterna Gıda tarafından İstanbul'da üretiliyor.

Züber lokma kaç gr?

Züber Lokma 96 gr Antep Fıstığı Kaplı Kakaolu Meyve Topu paket seçenekleri.

Züber Antep fıstıklı kaç gram?

Züber Antep Fıstıklı Çikolatalı Meyve Bar 40 G.

Züber lokma sahibi kimdir?

2017'de üretime başlayan Alterna Gıda'nın 'Züber' markası ile ürettiği sağlıklı atıştırmalık kategorindeki barların şu anda Türkiye'nin dört bir tarafında yaklaşık 35 bin noktada satışa sunulduğunu ifade eden Alterna Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Ortak Nailcan Kurt, 2017'de 3 milyon adet 'Züber' barın satıldığını, ...

Züber hangi marketlerde bulunur?

Züber Bar Kakaolu Yulaflı 28 G - A101.

1 top Züber lokma kaç kalori?

Fındık Kaplı Kakaolu Fıstık Ezmeli Meyve Topu lezzetini; hurma, fındık, yer fıstığı, hindiba kökü lifi, kakao kitlesi ve nohut unu birleşiminden almaktadır. Bu Züber Lokmanın bir porsiyonu ( kcal'dir. Ürünün enerjisi 15.3 g CHO, 2.7 g protein ve 4.9 g doymuş yağdan oluşmaktadır.

40 gr Züber kaç kalori?

Züber Antep Fıstıklı & Çikolatalı Meyve Ve Kuruyemiş Barı, hurma, antep fıstığı, nohut unu, kakao kitlesi, hindiba kökü lifi ve fındıktan oluşmaktadır. Ürün gluten, ilave şeker, trans yağ ve koruyucu madde içermemektedir. Ürünün 1 porsiyonu (40 g) 133 kcal'dir ve 18.5 g CHO, 3.3 g protein, 7.6 g yağ içermektedir.

Züber çikolata kaç gram?

Hurma oranı yazmamakla birlikte ürün; %28 oranında Fındık ve %8 oranında da Kakao Kitlesi içeriyor. Üründe ayrıca ilave olarak Yulaf kepeği ve Hindiba Kökü lifi bulunuyor. Bu da halihazırda İlave Şeker içermeyen ürünün lif oranının da artmasını sağlıyor. Ürünün 40 gr.'lık tek adedinde 13 gr.