Türk Hava Yolları yurtiçi bagaj hakkı kaç kilo?

İçindekiler:

  1. Türk Hava Yolları yurtiçi bagaj hakkı kaç kilo?
  2. Pegasus el bagajı kaç kilo?
  3. Havaalanında kilo başı ne kadar?
  4. Uçakta ne kadar yük taşınabilir?
  5. THY ek bagaj kaç TL?

Türk Hava Yolları yurtiçi bagaj hakkı kaç kilo?

Economy Class için bagaj hakkı her parça maksimum 23 kg olacak şekilde 2 parça olabilir ve maksimum bagaj boyutu; en, boy, yükseklik toplamı 158 cm olmalıdır. Bebek yolcular için bagaj hakkı maksimum 23 kg olacak şekilde 1 parça ve 1 adet katlanabilir bebek arabası/puset şeklinde olmalıdır.

Pegasus el bagajı kaç kilo?

Pegasus yurtiçi uçuşlarındaki bagaj hakları Eko uçuş sınıfında; 8 kg ağırlığında kabin bagajıyla beraber el çantası veya bilgisayar çantası ve 15 kg ağırlığını geçmeyecek bir kargo bagajından oluşmaktadır.

Havaalanında kilo başı ne kadar?

Havayolu iç hat seferlerinde kg başına 6 TL, dış hat seferlerinde de kg başına 10 Euro alıyor. İsteyen yolcular, uçuştan önce paket de satın alabiliyor. İlave 5 kg iç hatlarda 15 TL, dış hatlarda 15 Euro'dan başlayan paketler satın alınabiliyor. Tüm iç hat noktalarında fazla bagajın kg ücreti 6 TL.

Uçakta ne kadar yük taşınabilir?

Yolcu başı taşınabilecek maksimum bagaj ağırlığı (serbest bagaj hakkı + fazla bagaj) 50 kg'ı geçmemelidir. Tüm yurt içi ve yurt dışı uçuşlarda bebek yolcu için serbest bagaj hakkı 10 Kg'dır. Bebek yolcu tipi için bagaj hakkı tüm uçuşlarda 10 Kg'dır. Takım elbise kılıfı (114x60x11 cm) kabin bagajı olarak kabul edilir.

THY ek bagaj kaç TL?

Parça konseptine dahil olan uçuşlarınızda serbest bagaj hakları her bir parça için Economy Class'ta 23 kg, Business Class'ta 32 kg'dir. Ekstra bagaj olarak 1 parça bagaj ise hem Economy Class hem Business Class için 23 kg'dir. 23 kg – 32 kg arası 1 parça Ekstra bagaj için 80 USD ek ücret tahsil edilir.