Hotspot paketi nedir Vodafone?

İçindekiler:

  1. Hotspot paketi nedir Vodafone?
  2. Vodafone hotspot ucretli mi?
  3. Vodafone hotspot internet paylaşımı nasıl yapılır?
  4. Hotspot paketi ne işe yarar?
  5. Turkcell hotspot 4 GB nedir?

Hotspot paketi nedir Vodafone?

İşyerlerinin hem misafir hem de çalışanları için güvenli bir internet erişim hizmeti sunmalarını sağlayan çözümdür. İç ve/veya dış mekanlarda uygun cihazlarla internet erişim sağlanır. Ürün kapsamında yasal kayıt tutma (loglama) ile ziyaretçilerin trafik bilgileri kayıt altına alınır.

Vodafone hotspot ucretli mi?

Yani Türk Telekom ve Vodafone müşterileri eskiden olduğu gibi telefonlarının internetini hotspot özelliği ile diğer telefon, tablet ve bilgisayarlarla ücretsiz olarak paylaşabilirler.

Vodafone hotspot internet paylaşımı nasıl yapılır?

Ayarlar kısmında “İnternet Paylaşımı ve Mobil Erişim” yada ” Ağ ve İnternet” bölümüne tıklayınız. Tıkladıktan sonra ''Kablosuz Hotspot Kurulumu Yap'' yada ” Mobile Hostpot” Kısmından etkinleştirme yapmalısınız. İnternet paylaşımı etkin hale geldikten sonra WIFI açıksa otomatik kapanır ve mobil veri açılır.

Hotspot paketi ne işe yarar?

Hotspot kamusal alanda kablosuz yerel ağdan internete erişim olanağı sağlayan bölgedir. WiFi teknolojisini kullanır. ... Tamamen korumasız kamuya açık alanlarda güvenlik sonunları olabildiğinden daha çok internet erişimi sınırlandırılmış ya da ücretli, kullanıcı takipli olarak kullanılır.

Turkcell hotspot 4 GB nedir?

Cebinizdeki 4.5G hızında internet artık tüm cihazlarınızda! Aylık tüm vergiler dahil 29 TL'dir. Faturalı müşterilerimiz, Hotspot 4GB paketini ayda 1 kez kullanabilir ve paket iptal edilmedikçe her ay yenilenir. ...