Elveda Rumeli dizi kaç bölüm?

İçindekiler:

  1. Elveda Rumeli dizi kaç bölüm?
  2. Sütçü Ramiz kimdir?
  3. Dimitri Rolunde kimdir?
  4. Elveda Rumeli Fatma kim?
  5. Elveda Rumeli Dimitri öldü mü?

Elveda Rumeli dizi kaç bölüm?

Elveda Rumeli
Sezon sayısı3
Bölüm sayısı83 (bölümleri listesi)
Yapım
MekânManastır, Makedonya
20 satır daha

Sütçü Ramiz kimdir?

1948 yılında Bursa'da doğdu. Sinemaya Ölüm Tarlası adlı filmle girdi (1967). Televizyon dizilerinde oynadı. ... Şehir Tiyatrosu'ndaki görevine emekli olarak veda eden Erdal Özyağcılar tiyatronun yanı sıra pek çok sinema ve televizyon filminde rol almış ve seslendirme çalışması yapmıştır.

Dimitri Rolunde kimdir?

Luran Ahmeti kimdir, Türkiye'de “Elveda Rumeli” dizisindeki Dimitri rolü ile tanındı. Luran Ahmeti, 31 Temmuz 1974 tarihinde Yugoslavya, Üsküp'de doğmuştur. Arnavut asıllı Makedon oyuncudöğretmen, kız Kardeşi de şairdir.

Elveda Rumeli Fatma kim?

Şebnem Sönmez Biyografisi Çeşitli okullarda ve tiyatrolarda çalıştı. ... Şebnem Sönmez 2007'de yayın hayatına başlayan Elveda Rumeli isimli dizide Fatma karakterini canlandırdı. Dizide Sönmez'e Erdal Özyağcılar, Tolgahan Şayışman, Gülçin Santırcıoğlu, Filiz Ahmet ve Ertan Saban gibi oyuncular eşlik etti.

Elveda Rumeli Dimitri öldü mü?

Bir dönemin severek takip edilen dizisi Elveda Rumeli'de Dimitri karakterine hayat vermiştir. ... Elveda Rumeli ve Kurtlar Vadisi'nin ünlü yıldızı Luran Ahmeti hayatını kaybetti. Aslen Arnavut asıllı bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Ahmeti, oyunculuk kariyerine Üsküp'te başlamıştır.