Borsa Istanbul Genel müdür kim?

İçindekiler:

  1. Borsa Istanbul Genel müdür kim?
  2. Borsa Istanbul Genel Kurulu ne zaman?
  3. Borsa Istanbul yönetim kurulunda kimler var?
  4. Borsa Istanbul Yönetim Kurulu Başkanı kimdir?
  5. Borsa Genel Müdürü kim?
  6. Korkmaz Genel Müdürü kim?
  7. Şirket Genel Kurulları ne zaman yapılacak?
  8. OYAK 2021 Genel Kurulu ne zaman?
  9. Türk Telekom yönetim kurulu üyeleri kimlerdir?
  10. Borsa istanbul'un başkanı kimdir 2020?
  11. Borsanın Yeni Başkanı Kimdir?
  12. Korkmaz Ergün Kimdir?
  13. Kooperatif genel kurulları ne zaman yapılacak 2021?
  14. Dernek Genel Kurulları ne zaman yapılacak 2021?
  15. OYAK 62 Genel Kurul Toplantısı 2021 ne zaman?
  16. Borsa başkanı kim oldu 2021?
  17. BIST Başkanı şu an kim?

Borsa Istanbul Genel müdür kim?

Borsa İstanbul'da Genel Kurul sonrasında genel müdürlük görevine Korkmaz Enes Ergun getirildi. Borsa İstanbul'da Genel Kurul sonrasında Hakan Atilla'dan boşalan genel müdürlük görevine Korkmaz Enes Ergun getirildi.

Borsa Istanbul Genel Kurulu ne zaman?

Borsa İstanbul A.Ş.'nin 2019 faaliyet yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, bugün (14.04.2020) Borsa İstanbul yerleşkesinde gerçekleştirildi. Borsa İstanbul A.Ş. Olağan Genel Kurul toplantısı, Borsa İstanbul İstinye Yerleşkesinde bugün (14.04.2020) gerçekleştirildi.

Borsa Istanbul yönetim kurulunda kimler var?

Borsa İstanbul A.Ş.'nin 2020 faaliyet yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, dün yapıldı. Yönetim kuruluna seçilen yeni üyeler, Işınsu Kestelli, Ahmed Ali Al-Hammadi ve Korkmaz Ergun oldu. Hakan Atilla'dan boşalan genel müdürlük koltuğuna Korkmaz Ergun oturdu.

Borsa Istanbul Yönetim Kurulu Başkanı kimdir?

Erişah Arıcan, tarihinde de Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyeliğine atanmıştır. tarihinden bu yana Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Borsa Genel Müdürü kim?

Borsa İstanbul Olağan Genel Kurulu'nda, genel müdürlük görevine Korkmaz Enes Ergun getirildi. Alınan bilgiye göre, Borsa İstanbul'un bugün yapılan olağan genel kurulunda Hakan Atilla'nın istifası ile boşalan genel müdürlük görevine Korkmaz Enes Ergun seçildi.

Korkmaz Genel Müdürü kim?

Borsa İstanbul'da Hakan Atilla'dan boşalan genel müdürlük koltuğuna Korkmaz Enes Ergun oturdu. Borsa İstanbul'un bugün yapılan genel kurul toplantısında genel müdür yardımcılarından Korkmaz Enes Ergun yönetim kurulu üyesi olarak seçilirken genel müdür olarak da görevi devraldı.

Şirket Genel Kurulları ne zaman yapılacak?

Anonim şirketlerde olağan genel kurul yapma zorunluluğu, TTK'nın 409. maddesinin 1. fıkrasında, “Olağan genel kurul toplantısı, her hesap dönemi sonundan itibaren üç ay içinde yapılır.” şeklinde düzenlenmiştir.

OYAK 2021 Genel Kurulu ne zaman?

Türkiye'de tamamlayıcı mesleki emeklilik fonlarının başarılı örneği OYAK'ın 61'inci Olağan Genel Kurul Toplantısı 27 Haziran 2021 tarihinde yapıldı.

Türk Telekom yönetim kurulu üyeleri kimlerdir?

Yönetim Kurulu
  • Dr. ...
  • Eyüp ENGİNYönetim Kurulu Başkan Yardımcısı / Yönetim Kurulu Üyesi. ...
  • Yiğit BULUTBağımsız Yönetim Kurulu Üyesi. ...
  • Can YÜCELYönetim Kurulu Üyesi. ...
  • Selim DURSUNBağımsız Yönetim Kurulu Üyesi. ...
  • Dr. ...
  • Avni Aydın Düren Yönetim Kurulu Üyesi. ...
  • Aclan ACARYönetim Kurulu Üyesi.
Daha fazla öğe...

Borsa istanbul'un başkanı kimdir 2020?

Dr. Erişah Arıcan, tarihinde de Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyeliğine atanmıştır. tarihinden bu yana Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Borsanın Yeni Başkanı Kimdir?

Borsa İstanbul Olağan Genel Kurulu'nda, genel müdürlük görevine Korkmaz Enes Ergun getirildi. Alınan bilgiye göre, Borsa İstanbul'un bugün yapılan olağan genel kurulunda Hakan Atilla'nın istifası ile boşalan genel müdürlük görevine Korkmaz Enes Ergun seçildi.

Korkmaz Ergün Kimdir?

KORKMAZ ENES ERGUN KİMDİR? Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümünde 1997 yılında tamamlayan Ergun, aynı yıl Borsa İstanbul'da çalışma hayatına başladı. Yüksek lisansını ve doktorasını Marmara Üniversitesi İktisat Anabilim Dalında tamamladı.

Kooperatif genel kurulları ne zaman yapılacak 2021?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğünün 03.06.2021 Tarihli yazısına istinaden yapı kooperatiflerinin genel kurullarının 31.12.2021 tarihine kadar yapılabilmesine imkan tanınmıştır.

Dernek Genel Kurulları ne zaman yapılacak 2021?

Bu nedenle 03-04 Nisan 2021 tarihinde çoğunluklu toplantısı tutanak altına alınmış olan ODTÜ Mezunları Derneği Seçimli Olağan Genel Kurulu çoğunluksuz olarak 05-06 Haziran 2021 tarihlerinde; bu tarihlerin pandemi koşullarına bağlı olarak olası yasak kapsamına alınması halinde de genel kurulumuz çoğunluksuz olarak 12-13 ...

OYAK 62 Genel Kurul Toplantısı 2021 ne zaman?

Genel Kurul Sonuçları OYAK Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketinin 2020 yılı faaliyetlerine ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı 26 Mart 2021 tarihinde, fiziki ortam ve Elektronik Genel Kurul Sisteminde yapılmıştır.

Borsa başkanı kim oldu 2021?

Borsa İstanbul'un yeni başkanı Prof. Dr. Erişah Arıcan oldu.

BIST Başkanı şu an kim?

Borsa İstanbul
Önemli yetkililerErişah Arıcan Yönetim Kurulu Başkanı Korkmaz Enes Ergun Genel Müdür
Para birimiTL ₺
İşlemdeki şirket478 (2021)
Websitesiborsaistanbul.com
8 satır daha